Om Søren Sprogø

Søren SprogøJeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 15 års erfaring og 7 års uddannelse inden for IT-branchen. Primært med en baggrund som tekniker og udvikler, men inden for de sidste 5 år mere koncentreret om alle aspekter inden for B2C eCommerce. Lige fra teknik, statistik, analyse til design, kommunikation og markedsføring.

I dag arbejder jeg som E-commerce Manager hos den aarhusianske virksomhed SoundStoreXL.com

Du kan læse mere om min baggrund på min LinkedIn profil, eller læse mere om den filosofi jeg lægger for dagen i min God Karma politik

Tidligere har jeg været involveret i kendte eCommerce projekter så som Cofman.com, OFiR.dk, Bon'A Parte og Wupti.com, enten som fastansat eller ekstern konsulent igennem længere tid.

Hvis du vil vide mere, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig

Du er også velkommen til at følge mig på Twitter eller på Google+, +Søren Sprogø.

BEMÆRK: Da jeg har mega travlt med at passe mit faste arbejde, tager jeg lige pt. ikke imod freelance opgaver.

Om bloggen

Jeg oprettede denne blog den 26/12-2007 for dels at have et sted at samle min viden, men også for at kunne komme ud med min syn på hvad der sker inden for nethandel i Danmark.

Du vil således kunne finde alt lige fra baggrundsartikler til kommentarer på begivenheder og nye teknologier. Jeg forsøger altid at lave unikt indhold du ikke kan finde andre steder, fremfor bare at spytte en oversættelse op af indhold fra amerikanske blogs og medier, som man ser så mange andre steder.

Husk at tilføje mit RSS-feed til din favorit reader for at holde dig opdateret. Eller endnu bedre, tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg også plejer at komme med lidt ekstra guldkorn

Hvis du har noget på hjerte, f.eks. emner du godt kunne tænke dig jeg skrev om, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Eller endnu bedre, læg en kommentar på de forskellige indlæg.

Hvad er Afdeling 18?

Afdeling 18 er navnet på mit private firma, som drives ved siden af mit faste arbejde. Valget faldt på dette, da min vision er at kunne fungere fuldt ud integreret i mine kunders virksomhed. Nærmest som om man oprettede en online afdeling med ansvar for virksomhedens online aktiviteter.

Desuden har det en sjov effekt, når man ringer til receptionen i et stort firma og introducerer sig med "hej, det er Søren fra Afdeling 18". Mange vil straks tænke: "Har vi en afdeling nr. 18?", og dermed har navnet lagret sig i deres hjerne.

Firmainfo:
Afdeling 18
v/ Søren Sprogø
Grønnegade 3, st. tv.
8600 Silkeborg
CVR: 26296382
Bank: Jyske Bank, konto nr. 7179 1051106

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 20 års erfaring i IT-branchen, de sidste 10 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Jeg anbefaler
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Grønnegade 3, st. tv. 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies