Okt.
10
2014

Hvad står der i min bogreol?

Jeg er en del gange blevet spurgt, om jeg kunne anbefale nogle bøger, så man kan komme igang med at lave det, som jeg laver. Og oven i købet har jeg tit svaret tilbage med en mail med en lang liste.

Jeg tænkte det snart var på tide at dele denne liste, i form af et billede af min bogreal, og en gennemgang af de bøger i den, som jeg har fået mest ud af.

Foto af min bogreol

Min bogreol er ladet med...

Steve Krug - Don't Make Me Think
Hvis du vil arbejde med web, så skal du have læst denne her. Jeg vil ikke engang bruge 2 sekunder på at høre din mening om et design, hvis du ikke har læst den :-)

Rolf Molich - Brugervenligt webdesign
Næsten en dansk udgave af "Don't Make Me Think", bare ikke med en nær så spændende titel. Bogen er dog stadigvæk anbefalelsesværdig, og er skrevet så alle stadig kan forstå det. Så gidder man ikke læse Steve Krug's, så skal man have læst denne her!

Jacob Nielsen - Designing Web Usability
En klassiker, som mange måske vil kalde dybt forældet. Men den er godt skrevet, hurtig at læse. Og spørger du mig er det nødvendigt at forstå de helt fundamentale begreber denne bog beskriver (links skal altid være blå med streg under), før man kan tage stilling til at bryde dem.

Seth Godin - Permission Marketing
Når det kommer til den længerevarende success for en webshop, så er permissions nøglen. Altså, retten til at markedsføre sig direkte til en (potentiel) kunde. Seth Godin argumenterer i denne bog for hvorfor det er sådan, og hvordan du arbejder med det. En klassiker og Must-Read. 

Og nu hvor du alligevel er ved at købe en Seth Godin bog, så smid også ligePurple Cow og Meatball Sundae i kurven ;-)

Jonah Lehrer - Decisive Moment: How the Brain Makes Up Its Mind
Forklarer ud fra et neuropsykologisk synspunkt, hvordan hjernen foretager beslutninger. Og hvor ufatteligt lidt vi egentligt har kontrol over. En virkelig Eye Opener, der er krydret med gode forklaringer og anekdoter fra eksperimenter. Og guld værd, hvis du vil gå i dybden med, hvordan du "overtaler" brugerne til at foretage en action både i dit design og din markedsføring.

Peter Lund Madsen - Dr. Zukaroffs testamente
Hvis du kunne lide The Decisive Moment, så fortsæt med Lund Madsen's bog. Den går lidt mere i detaljer med, hvordan og hvorfor hjernen har udviklet sig som den har, hvordan synet, følesansen og alle de andre sanser bliver kommunikeret videre til bevidstheden. Og igen, hvor lidt vi egentlig har kontrol over, når det kommer til beslutninger.

Bryan/Jeffrey Eisenberg - Call to Action
Opfindere af termet "Persuasive Marketing", der går ud på at overtale brugerne til at foretage en action, fremfor at forsøge at "snyde" dem til at handle. Omend modellen sidenhen er blevet opdateret en 2-3-4 gange, så er dette en af de bøger, der fik sat mig i gang med at tænke over, hvordan/hvorfor vi handler som vi gør. Og hvordan man udnytter det i online markedsføring. 

Lene Bjerregaard - Farveordbog, 100 farvers skjulte signaler
Alle farver har en eller anden form for signalværdi, som automatisk bliver dekodet af hjernen. Du kender det, rød betyder fare/kærlighed, grøn betyder kør/natur osv. osv. Farvevalg i f.eks. design og på Call to Actions er derfor af enorm betydning. Denne lille bog fungerer som et opslagsværk, hvor du kan slå alle mulige farver op, og læse om deres betydning og signalværdier. En både brugbar, men også interessant bog, jeg selv har haft utroligt megen glæde af, når jeg har arbejdet med design. 

Kevin Mitnick, Steve Wozniak, WIlliam Simon - The Art of Deception
Mitnick er nok den første og største hacker nogensinde. Helt tilbage fra dengang, hvor den amerikanske slet ikke viste, hvad de skulle anholde ham for, for lovene var simpelthen ikke opfundet endnu. Da de endelig fangede ham (han gav op), tilbageholdt de ham alligevel i rigtigt mange år, indtil de opfandt lovende at retsforfølge ham efter.

Det fascinerende ved bogen er hans beskrivelser af, at det faktisk ikke var computersystemer han "hackede", men mennesker. Såkaldt Social Engineering. Han må stadig ikke røre computere eller snakke om konkrete cases, så alle hans eksempler i bogen starter med en "this example is ficticious, it could happen in real life". Og mens du læser dem render det dig koldt ned ad ryggen, for "eksemplerne" er så detaljerede, at du ved de er sket.

Du kan roligt tage sølvpapirshatten på, inden du læser denne bog. Og selvom det er ene beskidte tricks, der bliver gennemgået, så kan store dele af psykologien bag faktisk godt bruges (med relativ god samvitighed) inden for online markedsføring...

Hvad læser du?

Det var et udpluk af, hvad jeg har stående af både bøger og ebøger, som har inspireret mig. Der står naturligvis flere på min bogreol, men enten har jeg ikke fået læst dem færdig, eller også passer de ikke lige ind i denne sammenhæng.

Er der nogen af dem, som du har læst? Og er blevet inspireret af? Eller er der andre, som du mener er et Must-Read at have i sin bogsamling?

Læg vildt gerne en kommentar, personligt kunne jeg godt bruge et skud inspiration :-)

Disclaimer: Alle links til bøger i denne blog post linker (naturligvis) igennem et affiliate program. Det er bestemt ikke noget, jeg bliver rig af, men hvis jeg i det mindste kan få hosting udgifterne dækket, så er jeg en glad mand. Håber det er noget, du kan leve med.

Kunne du lide denne blog post?
 
Så giv mig mægtigt gerne en +1, så jeg ved at jeg skal skrive mere af denne slags. Eller læg en kommentar herunder, så jeg ved om det jeg skriver er godt / skidt.
75 kommentarer
 Fin liste. Don't make me think har jeg læst en del gange og både Nielsen og Molich var obligatorisk læsning på mit studie.

Jeg kan godt lide at læse historier fra de glade dotcom-dage og har efterhånden læst en del af dem. Lige nu ligger den nye biografi om Jeff Bezos og Amazon.com på mit bord, kvart læst.

Den kan købes her (aff-link):

http://dmads.dk/brad-stone-amazon
Mads , den 10. oktober 2014 12:55:00
.
 En af de bedste bøger, jeg har læst, er Hug Your Customers af Jack Mitchell.

Den handler om personligt salg og fremragende kundeservice og er godt skrevet og derfor meget hurtigt læst.
Bjarke Klüwer , den 7. juli 2015 16:08:32
.
 This is great information for students. This article is very helpful i really like this blog thanks. I also have some information relevant for online dissertation help.
MathCad Online Assignment Help , den 16. juni 2017 11:27:17
.
 I'm getting excited about this kind of beneficial information of your stuff in the future.
help with matlab , den 16. juni 2017 12:18:27
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
accountingmanagerial.com , den 28. juli 2017 07:02:19
.
 I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs.
Company formation in Dubai , den 28. juli 2017 07:02:49
.
 Hej

    Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med en 2% rente for alle lån .... Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas , den 11. august 2017 04:03:48
.
 Great Information,it has lot for stuff which is informative. I will share the post with my friends.
Managerial Accounting Homework Help , den 26. august 2017 06:37:43
.
 Really i appreciate the effort you made to share the knowledge. This is really a great stuff for sharing. Keep it up. Thanks for sharing.
Coursework Project Help , den 26. august 2017 06:38:53
.
 Jeg elsker don't make me think - den bog har virkelig rykket på min opfattelse af hele handelsverdenen, faktisk.

Bogen om farvers betydning ligner mit næste køb til reolen :)
Jens Einarsson Hjalm , den 27. august 2017 23:32:34
.
 Kære lånesøgere

Har du økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om lån, skal du kontakte os igen med nedenstående email: elenanino0007@gmail.com

Navn:
Det krævede lånebeløb:
Lånetid:
Mobilnummer:

Tak og Gud velsigne
TILLID
Elena
Elena , den 12. september 2017 10:41:34
.
 Hej,
Jeg er Mr. Josh Hawley, en personlig lånegiver, der yder lån til levende individer til enkeltpersoner, institutioner, organisationer osv. Lige ved 2% rentesats uden nogen sikkerhedsstillelse .... Har du brug for et øjeblikkeligt lån til at betale din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Du er blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Alle dine bekymringer er forbi, fordi vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid.
Kontakt os via email på (Joshhawleyloanfirm@gmail.com) for flere detaljer ..

Hilsen!
Mr Josh Hawley , den 15. september 2017 16:21:47
.
 Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenesterne omfatter:
* Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business lån (Secure and Unsecured)
* Forbedring
* Opfinder Lån
* Auto lån

etc. ..

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem (gkfinance01@gmail.com)

Med venlig hilsen
Demetrios Daniel
gkfinance01@gmail.com

3% lånetilbud
demetrios daniel , den 16. september 2017 12:53:41
.
 Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret.
Solar India , den 18. september 2017 08:23:35
.
 This is quite informative article. Thanks a lot.
secure wifi , den 18. september 2017 08:41:53
.
 hej,

Vi tilbyder et lån på mellem £ 1.000 og £ 25.00.000, og du kan låne mellem £ 1.000 og £ 2.500.000, Men hvis du er interesseret i at kontakte os venligst på: accessloanfirm2030@gmail.com

Den største fordel ved at få lån fra accessloanfirm er, at sikkerhedsstillelse ikke er påkrævet.
Besvar via e-mail, hvis du er interesseret i at få et lån fra os, giv venligst en e-mail.
Email os på: accessloanfirm2030@gmail.com

Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.
Med venlig hilsen, hr. Scott
Email os på: accessloanfirm2030@gmail.com

mr scott , den 24. september 2017 01:04:05
.
 En skam med alt det spam der dukker op her på ellers seriøse sider
Scanbanker.com , den 24. september 2017 14:53:38
.
 Hej,

Ansøg nu for at få rigtige konkurrencedygtige lånetilbud !. der er ingen forpligtelser! rente på 3% kan du få den ønskede finansiering du har brug for. kontakt os via e-mail:
avantcreditfinancials@gmail.com

kun for seriøse låntagere

Alexander Alexis
lånetilbud på 3%
Alexander Alexis , den 2. oktober 2017 21:14:08
.
 Hej


Har du brug for et uopsætteligt lån?
• Lån alt fra € 2.000 til € 500.000.00

Er du økonomisk ned, Har du brug for et lån til at starte en virksomhed eller betale regninger? Vi yder alle former for økonomisk bistand, så lav som 3% rentesats,

Vi tilbyder forretnings-og personlige lån, interesserede personer bør anmode om mere information kontakt os venligst via email: easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% lånetilbud
Hr. Derek douglas , den 3. oktober 2017 09:22:36
.
 (Velkommen til 24-timers lånefirmaer) Vi er finansieringsselskaber, der yder lån af nogen art til både enkeltpersoner og virksomheder med en lav rente på kun 2%, du kan også anvende med dårlig eller god kredit, vores lån starter fra € 5000 minimum til maksimalt € 100 millioner, hurtig godkendelse uden forsinkelser eller vrede, For yderligere information, email os på: info@24hoursloans.com

Tishman Niles

adresse:
9795 S Dixie Hwy,
Miami, FL 33156-2806
Ring til os på +1 (305) 417-5876
Fax nummer: (305) 787-2571
Email: info@24hoursloans.com
Hjemmeside: www.24hoursloans.com
www.24hoursloans.com , den 8. oktober 2017 12:03:05
.
 Hej


Leder du efter et presserende lån? Jeg har en god nyhed for dig! Vi tilbyder lån på mellem $ 1000 og $ 50 mio. Med 3% rente pr. År.
Vi tilbyder lån til forretningsudvikling, personlige lån, auto lån osv.

Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.

  Hvis du er interesseret, kontakt os på e-mail; easyloanfirm2020@gmail.com

Hilsen
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Leder du efter et presserende lån
Derek Douglas , den 8. oktober 2017 17:58:06
.
 Har du brug for et lån eller kortsigtede penge med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, gældskonsolidering lån e.t.c. uanset din kredit score. Vi er garanteret i at udlevere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for 8 timer. kontakt os via: andyjameslending@outlook.com
Andy James , den 10. oktober 2017 08:02:42
.
 Har du brug for økonomisk bistand af nogen art? Personlige lån? Erhvervslån? Realkreditlån? Virksomhedslån?
Landbrugs- og projektfinansiering? Vi giver ud lån til 3% rentesats! Kontakt: gkfinance01@gmail.com

Lånetilbud
demetrios daniel , den 10. oktober 2017 11:46:54
.
 Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com
Elena , den 16. oktober 2017 05:48:36
.
 Hej, jeg er en udenlandsk långiver, jeg besluttede at yde kort, mellemlang og lang løbetid til ærlige mennesker, der på trods af deres månedlige indkomster kæmper for at opfylde deres grundlæggende behov. Renten på lån er 2% af hele lånet, og lånevilkårene er meget enkle. De ønskede lån opnås inden for få timer efter indgivelsen af ​​ansøgninger. hvis interesseret kontakt os via
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

VI KAN FINDE FØLGENDE:

• Lån til alle
• Udbetaling af lån på alle former for fast ejendom
• Flerfamiliehus / lejlighedskomplekser
• Lån til investorens
• Bridge Loans / Mezzanine Financing
• Lån til udenlandsk købers
• Kommercielle lån
• Jord / Byggeri
• Nyt kommercielt / flerfamilieprodukt, med en lav rente på 2%
• Lånebeløb: 3.000 euro - Over

 Hvis interesseret bedes du kontakte os med en konstant ledsager af kredit gennem dette;

Gonzalez Andres Financial Company;
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)
Mr. Gonzalez J. Andres
Gonzalez Andres , den 22. oktober 2017 04:33:55
.
 Hej,
BRANDOMIC CASH SERVICES henvender sig til alle, der har brug for hjælp, der låner fra € 5000 til € 8000.000 til alle, der kan betale med en rente på 3% om året og en periode på mellem 3 og 50 år afhængigt af det ønskede beløb. Jeg gør det på følgende områder:
* Finansielt lån
* Fast ejendom lån
* Investeringslån
* Auto Lån
* Gældskonsolidering
* Kreditgenkøb
* Personlige lån
* Du er logget ind Hvis du virkelig har brug for det, skriv venligst mig for mere information Kontakt mig venligst via email: brandomic.cash@gmail.com
Brandomic Cash Services , den 25. oktober 2017 15:06:37
.
 I read a lot of stuff from Seth Godin and Jacob Nielsen, I like your recommendations. You can't succeed in anything unless you're willing to work on becoming a better person.
cellphonerepairpcola.com , den 30. oktober 2017 11:08:43
.
 Mit navn er Miss Anna Wialliams, en borger i USA. Jeg har været scammed af 3 forskellige internetspecifikke långivere, de lover alle at give mig et lån, efter at jeg har betalt flere gebyrer, der ikke giver noget og udgjorde intet positivt resultat. jeg tabte mine hårde tjene penge. En dag da jeg surfer på internettet med tårer i mine øjne, kom jeg over et vidnesbyrd om en mand, der også blev scammed og til sidst blev knyttet til et legit lån firma kaldet Ocean Finance and Mortgages Limited (oceanfinance459@gmail.com) hvor han endelig fik sit lån, så jeg besluttede at kontakte det samme lånevirksomhed og derefter fortalte dem min historie om, hvordan jeg blev scammed af 3 forskellige långivere, der kun gjorde mig mere smerte. Jeg forklarer for virksomheden via post, og alle de fortalte mig, var at græde ikke mere, fordi jeg vil få mit lån i deres firma, og jeg har også gjort det rigtige valg at kontakte dem. Jeg udfyldte ansøgningsskemaet og fortsatte med alt, hvad der blev anmodet om fra mig, og jeg fik et lånebeløb på $ 10.000 Dollars af denne store virksomhed (Ocean Finance and Mortgages Limited), som blev administreret af Mr Precious Gold, og her er jeg glad for at Ocean Finance og Mortgages Limited har givet mig et lån, så jeg lavede et løfte til mig selv, at jeg vil holde vidne på internettet om, hvordan jeg fik mit lån. for dem derude, hvis du har brug for et lån, så hurtigt og hurtigt, kontakt Ocean Finance and Mortgages Limited nu for dit lån via email: oceanfinance459@gmail.com
Ocean Finance and Mortgages Limited , den 2. november 2017 21:01:00
.
 Hej

    Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000,00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån i alle valutaer med 3% renter for alle lån. Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas , den 8. november 2017 00:12:32
.
 Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det
Paula , den 9. november 2017 06:03:35
.
 Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde detJeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det


Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det
Paula , den 9. november 2017 06:03:56
.
 Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com
Elena , den 10. november 2017 05:51:52
.
 At få et legitimt lån har altid været et stort problem For kunder, som
har økonomisk problem og har brug for løsning på det. Spørgsmål om kredit og
sikkerhedsstillelse er noget, som kunder altid er bekymret over, når de søger
et lån fra en legitim långiver. Men vi har gjort den forskel i
udlån industrien. Vi kan arrangere et lån i størrelsesordenen $ 5.000 til
$ 50,000,000.00 så lav som 2% rente. Svar venligst straks til dette
Email 1: info.mfcompany@gmail.com
Email 2: info.mfcompany@yahoo.com

Vores tjenester omfatter følgende:

1) Gældskonsolidering
2) Andet realkreditlån
3) Virksomhedslån
4) Personlige lån
5) Internationale lån
6) Lån til enhver art
7) Familielån E.T.C

VORES VISION
At være den førende og foretrukne lånegiver over hele verden

VORES MISSION
At levere innovative og overkommelige lån og gode serviceydelser, der maksimerer
værdier til interessenter.

Ingen social sikring og ingen kreditcheck, 100% garanti. Alt hvad du skal gøre
Lad os vide præcis, hvad du vil, og vi vil helt sikkert lave din drøm
gå i opfyldelse. MIDLAND FINANCE COMPANY siger JA, når dine banker siger nej. Endelig finansierer vi småskala lånefirma, formidlere, småskala finansielle
institutioner for vi har ubegrænset kapital. For yderligere detaljer at gå om
anskaffe et lån kontakt os, venlig svar straks.

Virksomhedskontakt Info
Kontakt Email: info.mfcompany@gmail.com
Kontakt Email: info.mfcompany@yahoo.com
Garry , den 13. november 2017 22:29:21
.
 Hej,

Ansøg nu for at få et rigtigt konkurrencedygtigt lånetilbud !. der er ingen forpligtelser! rente på 3% kan du få den ønskede finansiering du har brug for. kontakt os via e-mail:
avantcreditfinancials@gmail.com
 
kun for seriøse låntagere

Alexander Alexis

lånetilbud til lav rente
Alexander Alexis , den 24. november 2017 04:47:10
.
 Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenesterne omfatter:
* Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business lån (Secure and Unsecured)
* Forbedring
* Opfinder Lån
* Auto lån
etc. ..

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via gkfinance01@gmail.com

Med venlig hilsen
Demetrios Daniel
gkfinance01@gmail.com

3% lånetilbud
demetrios daniel , den 4. december 2017 18:08:41
.
 Hej

Har du brug for et presserende lån for at imødekomme dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2000 til 50 000 000,00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske, ikke check kredit og tilbyde 100% garanti for eksterne lån i denne periode.

Vi har også udlånt hele valutaen med en 3% rente på alle lån .... Hvis du er interesseret, vend tilbage til os med denne email.

Ret venligst tilbage til os, hvis du er interesseret, med: trustfirm2010@gmail.com

Med venlig hilsen,

Mr. Andy Cole

Trustfirm2010@gmail.com
ANDY COLE , den 6. december 2017 16:15:32
.
 Hej jeg er hr. Leon Derek kreditor af private lån, og jeg er her for at gøre dine drømme til virkelighed for at få et lån. Har du brug for et lån hurtigst muligt? Har du brug for et lån til at betale din gæld? Har du brug for et lån til udvidelse af din virksomhed eller start din egen virksomhed, er vi her for dig med en lav rente på 2%, og du kan få en lånefordeling på $ 3.000 til $ 100.000.000.00 det maksimale lånebeløb og op til 40 år lån varighed. kontakt os venligst på vores email adresse derekfastloan@gmail.com
Leon Derek , den 7. december 2017 21:06:26
.
 Velkommen til Best Point Loan. vi er internationale lån firma og långivere, der har tilbudt lån til forskellige enkeltpersoner og firmaer i Europa, Asien, Afrika og andre dele af verden, har du brug for et lån? Ønsker du at betale dine regninger? Ønsker du at være økonomisk stabil? Vi tilbyder alle typer lån til enkeltpersoner og firma, vi giver lån på mellem $ 1000 til $ 700,000.00. Alle interesserede ansøgere skal mødes med virksomhedspolitikken. Kontakt os tilbage med på denne Email: bestpointloanld@gmail.com
Best Point Loan , den 8. december 2017 18:21:01
.
 At opnå et legitimt lån har altid været et stort problem For så mange kunder, der har økonomiske behov. Problemet med uhensigtsmæssige lån og garantier er noget, som kunderne altid er bekymret over, når de ansøger om lån fra en lovgivende långiver. Men BEST POINT LOAN FIRM har gjort denne forskel i lånebranchen. BEST POINT LOAN FIRM blev akkrediteret af Lånestyrelsen til at udlåne lokale og internationale kunder til renten på 2%. Vi har fået det privilegium at opfylde dine økonomiske behov. Kreditproblemet bør ikke forhindre dig i at få det lån, du har brug for.

Vores ydelser omfatter følgende: -
* Credits til investorer
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Forretning
Lån * Personligt
Lån * Internationale lån

Ingen social sikring og ingen kreditcheck, 100% garanti. Alt du skal gøre er at fortælle os præcis, hvad du vil, og vi vil virkelig gøre dig til din rigtige drøm. BEST POINT siger JA, når dine banker siger nej. Endelig finansierer vi et mindre udlånsfirma, formidlere, småskalige finansieringsinstitutter, fordi vi har ubegrænset kapital. For flere detaljer, gå til køb af et lån fra os: Svar venligst straks til denne email: bestpointloanld@gmail.com

Virksomhedens navn: BEST POINT LOAN LD.
Firma Email: bestpointloanld@gmail.com
Firma ID: 315276.


Motto: Investering til din børns generation.
Best Point Loan , den 8. december 2017 18:30:44
.
 FANTASTIC YOUR POST AND GOOD WITH LOVELY PAGES IMAGES SHOWER:-<
http://www.wishesquotez.com/2017/01/happy-birthday-wishes-images-with-quotes-and-text-messages-for-twins-boy-and-girl.html/
http://weddinganniversarysms.com/funny-and-happy-anniversary-wishes-for-boyfriend/
NULOMO , den 10. december 2017 16:13:48
.
 Vi tilbyder lån til private og erhvervslivet. Vi giver lån på mellem 100.000 og 100.000.000 USD, Euro, GBP til en rente på 3% om året i en maksimumsperiode på 35 år. Har du været nedskrevet af så mange banker? Har du brug for finansiering til at etablere din virksomhed? Har du brug for finansiering til udvidelse af din virksomhed? Eller har du brug for et personligt lån? Mit lån spænder fra personligt til erhvervslån. Min rente er meget overkommelig, og vores låneproces er også meget hurtig. Jeg er meget villig til at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Hvis du virkelig er klar til at løse dine økonomiske problemer, så søg ikke længere og ansøg om et lån i dag. kontakt os på email: info.usforceaustin12@gmail.com eller via whatsapp +1 (484) -398-2307
lloyd austin , den 13. december 2017 20:34:08
.
 Har du brug for et hurtigt, langt eller kortfristet lån med en relativt lav rente så lav som 3%? Kontakt Grayson Jones gennem emails nedenfor,

graysonloanfirm@gmail.com

Vi tilbyder:

1) erhvervslån:
2) Personligt lån:
3) Boliglån:
4) Auto lån:
5) Studielån:
6) Gældskonsolidering lån e.t.c.

Uanset din kredit score, er vi garanteret i at give finansielle tjenester til vores mange kunder over hele verden.
Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for den kortest mulige tid.

Hvis du har brug for et hurtigt lån, kontakt os via Email:

graysonloanfirm@gmail.com

Bemærk: 100% pålideligt lån tilbyder garanteret og Ingen Upfront Gebyrer.
GRAYSON JONES , den 18. december 2017 22:12:04
.
 Har du brug for et presserende lån til at løse dit økonomiske problem, og du har brug for at starte din virksomhed eller for at øge dine forretningsmuligheder? Hvis så er det så kontakt os via email: tescobankloan1891@gmail.com
Tesco Bank , den 19. december 2017 16:06:20
.
 
Er du interesseret i at investere, betale for regninger eller starte en virksomhed?
Ansøg om et lån i dag på 3% med en betroet låntager, David Kabarry
og få dit lån godkendt inden for 24 timer. (GENERELT OG LICENSERET VIRKSOMHED)
For mere info Besvar firmaet E-mail:
loansservices.a2017@yandex.com
Telefonnummer: +254787258934
David Kabarry , den 27. december 2017 16:51:33
.
 Kære hr. / frue

Har du brug for penge til at betale dine lån og gæld?
Leder du efter penge til at starte din egen virksomhed?
Ønsker du et lån til at udføre store projekter?
Kontakt os nu for mere information via e-mail:
mmr_loanworld@yahoo.co.uk
whatsapp nummer: +17609739286
Maria Roberts , den 27. december 2017 16:53:24
.
 The leading assignment help UK firm offers state of the art services to its clients with a promise of delivering all the required work well within the deadline.
assignment writing help , den 1. januar 2018 12:16:33
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Basketball Hoops For Kids Reviews , den 1. januar 2018 12:17:02
.
 Har du brug for et lån eller kortsigtede penge med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, gældskonsolidering lån e.t.c. uanset din kredit score. Vi er garanteret i at udlevere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for 8 timer. kontakt os via: andyjameslending@outlook.com
Andy James , den 5. januar 2018 00:15:30
.
 Hej

Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000,00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med 3% renter for alle lån .... Hvis du er inter
ested komme tilbage til os via denne email.


Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via trustfirm2010@gmail.comHilsen,

Hr. Andy cole

trustfirm2010@gmail.com
MR ANDY , den 10. januar 2018 11:42:23
.
 God dag,

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Er du en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du rådes hermed til at kontakte den virkelige helt, tillid og effektiv udlånsfirma for dit lån. Jeg er anerkendt af både individer og regeringen for vores store effektivitet.


TJENESTER INDEHOLDER:
* Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business lån (Secure and Unsecured)
* Forbedring
* Opfinder Lån
* Auto lån
etc. ..

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.

Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Tilgængelig og garanteret lånetilbud
Hr. Derek douglas , den 11. januar 2018 10:46:11
.
 Har du brug for lån? AT 3% HVIS JA E-MAIL MED BEBYR. Bemærk alle svar skal være kopi og send til denne e-mail wenzelronaldjoseph@gmail.com wenzelronaldjoseph@gmail.com Fuldt navn .......... Beholdningsbeløb: .......... Lånets varighed:. ......... Alder: .......... Land .......... Beskæftigelse .......... Telefonnummer ..... ..... Wenzel Ronald Joseph
Wenzel Ronald Joseph , den 11. januar 2018 18:45:18
.
 Those who come to read your article will find lots of helpful and informative tips
Java Assignments , den 12. januar 2018 12:19:22
.
 RELIABLE LÅN TILBUD UDEN OPFRONT FEE OG STRESS GARANTERET

Har du brug for et presserende lån til erhvervslivet eller at betale regninger med 3% rentesats? Vi tilbyder personlige lån, erhvervslån og andre til potentielle personer, virksomheder, samarbejdsorganer samt organisationer. Uanset din kredit score, der spænder fra 1000 Euro til 200,000,000.00 Euro, skal du kontakte os med nedenstående oplysninger. Email os: zekoceanfinance@gmail.com

Fornavn:__________
Efternavn:_________
Alder:__________
Køn:__________
Adresse:____________
Land:_________
CIVILSTAND:__________
BESKÆFTIGELSE:__________
Månedlige indtægter: __________
Mobilnummer:__________
Lånbehov: __________
Lånbehov: __________
Lånets varighed: __________
Formål med lån: __________

Email os: zekoceanfinance@gmail.com
LANLAZAR MARCUS , den 12. januar 2018 20:15:27
.
 RELIABLE LÅN TILBUD UDEN OPFRONT FEE OG STRESS GARANTERET

Har du brug for et presserende lån til erhvervslivet eller at betale regninger med 3% rentesats? Vi tilbyder personlige lån, erhvervslån og andre til potentielle personer, virksomheder, samarbejdsorganer samt organisationer. Uanset din kredit score, der spænder fra 1000 Euro til 200,000,000.00 Euro, skal du kontakte os med nedenstående oplysninger. Email os: zekoceanfinance@gmail.com

Fornavn:__________
Efternavn:_________
Alder:__________
Køn:__________
Adresse:____________
Land:_________
CIVILSTAND:__________
BESKÆFTIGELSE:__________
Månedlige indtægter: __________
Mobilnummer:__________
Lånbehov: __________
Lånbehov: __________
Lånets varighed: __________
Formål med lån: __________

Email os: zekoceanfinance@gmail.com
LANLAZAR MARCUS , den 12. januar 2018 20:15:31
.
 Lånet giver tillid og alvor. Jeg er en naturlig person, der tilbyder et lån mellem enkeltpersoner og virksomheder, for alle andre oplysninger, kontakt os venligst på: elenanino0007@gmail.com
Elena , den 15. januar 2018 04:09:19
.
 Har du brug for et lån til at købe en bil eller betale nogle regninger og starte en
ny forretning? Hvis ja, kontakt os på cashierslenders01@outlook.com med
info nedenfor ..

Dit navn:
Lånebeløb:
Lånetid:
Land:
Alder:
Køn:
Månedlig indkomst:
Telefonnummer:

Alle Besvar E-mail: cashierslenders01@outlook.com

Mr Anderson , den 17. januar 2018 04:05:45
.
 Ansøg om et let lån, der kan hjælpe dig med at betale dine regninger eller starte en virksomhed med din egen kontakt os på Email: megafinancialground@gmail.com
mega financial ground , den 17. januar 2018 22:10:18
.
 This is really a great stuff for sharing. Keep it up .Thanks for sharing.
Dubai Offshore Company Formation , den 18. januar 2018 08:19:31
.
 Things are very open and intensely clear explanation of issues. was truly information. Your website is very beneficial.
assignmenthelp.xyz , den 19. januar 2018 05:39:51
.
 Hej,

Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 100.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med 3% renter for alle lån og uden forudbetalinger .... Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.


Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via: zekoceanfinance@gmail.comHilsen,

Hr. Lanlazar marcus
zekoceanfinance@gmail.com
LANLAZAR MARCUS , den 20. januar 2018 08:38:18
.
 Hej,

Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 100.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med 3% renter for alle lån og uden forudbetalinger .... Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.


Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via: zekoceanfinance@gmail.comHilsen,

Hr. Lanlazar marcus
zekoceanfinance@gmail.com
LANLAZAR MARCUS , den 20. januar 2018 08:43:13
.
 Are you a man or a woman who has been looking for a loan? To expand your business or create your own business or pay the rent of your debtor house, so we are your answer, We offer a loan of 5,000 to the maximum of 500,000,000.00
KWD, euro, pound dollars with any duration that you can afford and any type of loan requested by the client must be:
* Personal loan * Business loan * Private loan
And more ..... 2% interest rate to contact us through: dobsonquickloan@gmail.com

Dobson , den 24. januar 2018 00:45:36
.
 Hej,
Leder du efter et rigtigt lån? Har du brug for et lån af enhver art og af hvilken grund? Leder du efter et nyt hus at købe, og du har brug for et lån ?? Vi er endelig her for at hjælpe, hvis vi tilbyder pålidelige lån med kun 2% rente. Interesserede låntagere kontakter nu os og får lån der i dag.
Tak.
Ibrahim Hoffman
Email: ibrahimhoffman@gmail.com
Email: ibrahimhoffman@outlook.com
Hjemmeside: ibrahimhoffman.wixsite.com/ibrahimhoffmanfirm
Ibrahim , den 27. januar 2018 02:35:19
.
 At finde en legitim lånegiver (mrdonaldmooreloanfirm@gmail.com) har altid været et stort problem for kunder, der har økonomisk problem og har brug for løsning på det. Spørgsmål om kredit og sikkerhedsstillelse er noget, som kunder altid er bekymret over, når de søger et lån fra en legitim långiver. Men vi har gjort forskellen i udlånsindustrien ved at tilbyde lån til den enkelte og den offentlige sektor, der har brug for finansiel bistand i en lav rente på 2%. Dårlig kredit acceptabel, Vilkår og betingelser er meget enkle og hensynsfuld. Du vil aldrig fortryde noget i denne lånetransaktion, fordi vi får dig til at smile. Vores firma har registreret en masse gennembrud i levering af førsteklasses finansielle tjenesteydelser til vores kunder, især inden for lånssyndikering og kapitalforsikring for enkeltpersoner og virksomheder.

Vi giver følgende tjenester:
realkreditlån,
Home Loans / Business Loans,
Bad Credit Loans / Commercial Loans,
Start-up driftskapitallån,
Byggelån,
Bil lån / Hotel lån,
Personlige lån / studielån,
Gæld Konsolidering lån
 
VORES LÅN er 100% GARANTI uden social sikring, ingen kreditkontrol og med 2% rentesats. Vi har et netværk af investorer, der er villige til at yde midler uanset beløb til enkeltpersoner og organisationer til at starte forretninger og operationer. Alt du skal gøre er at fortælle os præcis, hvad du vil, og vi vil helt sikkert gøre din drøm til virkelighed. Ikke blive narret, MR DONALD er det eneste svar og løsning på dine økonomiske problemer, når banker og andre slår dig ned MR DONALD får dig til at smile. For flere detaljer om vores lån kontakt os via

Email: mrdonaldmooreloanfirm@gmail.com
telefonkontakt: + 1-619-720-0478
hjemmeside: www.mrdonaldmooreloanfirm.bravesites.com
Donald Moore , den 28. januar 2018 16:42:31
.
 Er du en mand eller en kvinde, der har ledt efter et lån? At udvide din virksomhed eller oprette din egen virksomhed eller betale lejen til dit debitorhus, så vi er dit svar. Vi tilbyder et lån på 5.000 til maksimalt 500.000.000,00
KWD, euro, pund dollars med enhver varighed, som du har råd til, og enhver form for lån, som kunden har anmodet om, skal være:
* Personligt lån * Virksomhedslån * Privat lån
Og mere ..... 2% rentesats til at kontakte os via: dobsonquickloan@gmail.com
Franklin , den 30. januar 2018 20:13:41
.
 Hallo,
Dette er å informere offentligheten om at Mr.John Kerry Jemmy, en privat utlåner, har en økonomisk mulighet for alle som har behov for økonomisk støtte fra noen studenter, kommersielle lån, investeringslån, gjeldskonsolidering og mer. Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Se ikke lenger, fordi vi er her for alle dine økonomiske problemer, gir vi lån til 2% renten til enkeltpersoner og selskaper på en klar og forståelig måte. Krever ikke en kredittsjekk, 100% garantert. Kontakt oss i dag, og du vil gjerne ha gjort det fordi vi er her for å gjøre alt ditt økonomiske historie problem.

Send oss en epost til: (creditcashexpress8@gmail.com)
john kerry jemmy , den 2. februar 2018 08:30:13
.
 Hej

     Har du brug for økonomisk hjælp? Har du brug for et lån til at købe nyt hus, eller til investering, har du brug for en hurtig økonomisk hjælp til lav rente på 3%? at betale dine ubetalte regninger? Er du blevet afvist af så mange banker?

  Har du brug for at finansiere for at udvide i din virksomhed? personlig finansiering af personlige årsager? Vi er forpligtet til at løse alle dine økonomiske problemer.

kontakt os nu. Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Afventer din mail.
Med venlig,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.comHar du brug for økonomisk hjælp?
Derek Douglas , den 2. februar 2018 09:34:11
.
 Ønsker du et presserende lån til at starte en virksomhed eller støtte din virksomhed?
  Har du ansøgt om lån fra banker og låneselskaber uden svar? Se ikke længere, da du har fundet et troværdigt lånfirma Catherine Loan Company, leverer vi beløb fra 3000 til 500.000 til en rente på 2% kontakt os i dag.

Direktør: Catherine Rodriquez
E-mail: catherineloanfirm96@gmail.com

Vi venter på dit svar
Mrs Catherine , den 4. februar 2018 12:18:12
.
 Ønsker du et presserende lån til at starte en virksomhed eller støtte din virksomhed?
  Har du ansøgt om lån fra banker og låneselskaber uden svar? Se ikke længere, da du har fundet et troværdigt lånfirma Catherine Loan Company, leverer vi beløb fra 3000 til 500.000 til en rente på 2% kontakt os i dag.

Direktør: Catherine Rodriquez
E-mail: catherineloanfirm96@gmail.com

Vi venter på dit svar
Mrs Catherine , den 4. februar 2018 12:19:34
.
 lån! lån!! lån!!!
Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privat lånselskab, der giver lån til livstid mulighed. Vi tilbyder alle former for lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, Home Loan, Student Loan, Business Loan, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Søg ikke mere som vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer en ting fra fortiden. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, der har brug for økonomisk bistand til en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi yder pålidelig og støttemodtager hjælp, og vi vil være glade for at tilbyde dig et lån.
Så send os en e-mail på: (isabellasantiago31@gmail.com) for at ansøge om et lån.
isabellasantiago , den 5. februar 2018 21:40:39
.
 Hej jeg er hr. Leon Derek kreditor af private lån, og jeg er her for at gøre dine drømme til virkelighed for at få et lån. Har du brug for et lån hurtigst muligt? Har du brug for et lån til at betale din gæld? Har du brug for et lån til udvidelse af din virksomhed eller start din egen virksomhed, er vi her for dig med en lav rente på 2%, og du kan få en lånefordeling på $ 3.000 til $ 500.000.000 det maksimale lånebeløb og op til 40 år lån Varighed Vi tilbyder lån i Euro, USD og enhver anden valuta for enkeltpersoner og organisationer. Kontakt os venligst på vores email adresse derekfastloan@gmail.com
Leon Derek , den 19. februar 2018 21:20:43
.
 Har du brug for et lån? Har du været på udkig efter hvor du kan få et lån? Har du forsøgt at få nogen form for lån? Ansøg nu nu på? quickenloanfund@gmail.com hvis du ønsker at få et overkommeligt lån. Lån tilbydes her til en meget lav rente på 3%. Kontakt os nu, hvis du er interesseret.
Quicken Loan , den 22. februar 2018 00:23:34
.
 Er du i økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Lånefirmaet etablerede menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og de mennesker med økonomiske vanskeligheder, de lever. Hvis du ønsker at anmode om et lån, skal du returnere til os med følgende emailoplysninger:
[Worldwideloanfirm1999@gmail.com]

Hvis du har brug for et lån til din virksomhed eller for at betale din gæld, bedes du kontakte os så snart som muligt at behandle dit ansøgningsskema

LÅNANSØGNINGSANVISNING FULD UD OG RETUR NU.

Fulde navn:
Lånebeløb:
Lånets varighed:
Månedlig indkomst:
Land :
Køn:
Telefonnummer:
Fødselsdato :


Tak Gud velsigne
Verdensomspændende lånfirma
(worldwideloanfirm1999@gmail.com)
WILLIAM , den 23. februar 2018 06:31:28
.
 Hej

     Har du brug for økonomisk hjælp? Har du brug for et lån til at købe nyt hus, eller til investering, har du brug for en hurtig økonomisk hjælp til lav rente på 3%? at betale dine ubetalte regninger? Er du blevet afvist af så mange banker?

  Har du brug for at finansiere for at udvide i din virksomhed? personlig finansiering af personlige årsager? Vi er forpligtet til at løse alle dine økonomiske problemer.

kontakt os nu. Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Afventer din mail.
Med venlig,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


  3% Har du brug for økonomisk hjælp?
Derek Douglas , den 23. februar 2018 09:01:09
.
 Har du brug for lån af nogen art?
Er du i finanskrise eller har du brug for midler til at starte din egen virksomhed?
Her er en mulighed for at få dine små og store lån til at opgradere og starte din virksomhed fra nogen. Vi udsteder lån til offentligheden til en meget reduceret rente på 3%. Vi er dynamiske, pålidelige, effektive og troværdige. Kontakt os nu for dine kort- og langfristede lån. Kontakt os nu for mere information og ansøgning.

Vi tilbyder personlige lån, gældskonsolidering lån, venturekapital, business lån, uddannelseslån, boliglån eller "lån af enhver grund!". Vores metode giver dig dog mulighed for at angive den mængde kredit du har brug for, og hvor lang tid du har råd til

E-MAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com
Vi giver din kredit gennem din korrespondance og ansvar.

Vær hilset,
Fru Lola Daniel

E-MAIL: eaglehomemortgage001@gmail.com
Mrs Lola Daniel , den 23. februar 2018 14:06:25
.
Læg en kommentar
.
Navn
E-mail
Website
To plus syv?
Kommentar
Bemærk: Dit website link i kommentarer har NOFOLLOW. Det betyder det ikke har nogen SEO-mæssig værdi, så du kan lige så godt angive dit rigtige navn og et relevant link. Kommentarer, der bryder med dette, vil blive slettet øjeblikkeligt.
 
Det du indtaster som navn, e-mail og website vil desuden blive gemt i en cookie i din browser, så det er nemmere for dig næste gang du vil skrive en kommentar. Det er desværre ikke muligt at frabede sig dette.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 20 års erfaring i IT-branchen, de sidste 10 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Jeg anbefaler
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Grønnegade 3, st. tv. 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies