Okt.
10
2014

Hvad står der i min bogreol?

Jeg er en del gange blevet spurgt, om jeg kunne anbefale nogle bøger, så man kan komme igang med at lave det, som jeg laver. Og oven i købet har jeg tit svaret tilbage med en mail med en lang liste.

Jeg tænkte det snart var på tide at dele denne liste, i form af et billede af min bogreal, og en gennemgang af de bøger i den, som jeg har fået mest ud af.

Foto af min bogreol

Min bogreol er ladet med...

Steve Krug - Don't Make Me Think
Hvis du vil arbejde med web, så skal du have læst denne her. Jeg vil ikke engang bruge 2 sekunder på at høre din mening om et design, hvis du ikke har læst den :-)

Rolf Molich - Brugervenligt webdesign
Næsten en dansk udgave af "Don't Make Me Think", bare ikke med en nær så spændende titel. Bogen er dog stadigvæk anbefalelsesværdig, og er skrevet så alle stadig kan forstå det. Så gidder man ikke læse Steve Krug's, så skal man have læst denne her!

Jacob Nielsen - Designing Web Usability
En klassiker, som mange måske vil kalde dybt forældet. Men den er godt skrevet, hurtig at læse. Og spørger du mig er det nødvendigt at forstå de helt fundamentale begreber denne bog beskriver (links skal altid være blå med streg under), før man kan tage stilling til at bryde dem.

Seth Godin - Permission Marketing
Når det kommer til den længerevarende success for en webshop, så er permissions nøglen. Altså, retten til at markedsføre sig direkte til en (potentiel) kunde. Seth Godin argumenterer i denne bog for hvorfor det er sådan, og hvordan du arbejder med det. En klassiker og Must-Read. 

Og nu hvor du alligevel er ved at købe en Seth Godin bog, så smid også ligePurple Cow og Meatball Sundae i kurven ;-)

Jonah Lehrer - Decisive Moment: How the Brain Makes Up Its Mind
Forklarer ud fra et neuropsykologisk synspunkt, hvordan hjernen foretager beslutninger. Og hvor ufatteligt lidt vi egentligt har kontrol over. En virkelig Eye Opener, der er krydret med gode forklaringer og anekdoter fra eksperimenter. Og guld værd, hvis du vil gå i dybden med, hvordan du "overtaler" brugerne til at foretage en action både i dit design og din markedsføring.

Peter Lund Madsen - Dr. Zukaroffs testamente
Hvis du kunne lide The Decisive Moment, så fortsæt med Lund Madsen's bog. Den går lidt mere i detaljer med, hvordan og hvorfor hjernen har udviklet sig som den har, hvordan synet, følesansen og alle de andre sanser bliver kommunikeret videre til bevidstheden. Og igen, hvor lidt vi egentlig har kontrol over, når det kommer til beslutninger.

Bryan/Jeffrey Eisenberg - Call to Action
Opfindere af termet "Persuasive Marketing", der går ud på at overtale brugerne til at foretage en action, fremfor at forsøge at "snyde" dem til at handle. Omend modellen sidenhen er blevet opdateret en 2-3-4 gange, så er dette en af de bøger, der fik sat mig i gang med at tænke over, hvordan/hvorfor vi handler som vi gør. Og hvordan man udnytter det i online markedsføring. 

Lene Bjerregaard - Farveordbog, 100 farvers skjulte signaler
Alle farver har en eller anden form for signalværdi, som automatisk bliver dekodet af hjernen. Du kender det, rød betyder fare/kærlighed, grøn betyder kør/natur osv. osv. Farvevalg i f.eks. design og på Call to Actions er derfor af enorm betydning. Denne lille bog fungerer som et opslagsværk, hvor du kan slå alle mulige farver op, og læse om deres betydning og signalværdier. En både brugbar, men også interessant bog, jeg selv har haft utroligt megen glæde af, når jeg har arbejdet med design. 

Kevin Mitnick, Steve Wozniak, WIlliam Simon - The Art of Deception
Mitnick er nok den første og største hacker nogensinde. Helt tilbage fra dengang, hvor den amerikanske slet ikke viste, hvad de skulle anholde ham for, for lovene var simpelthen ikke opfundet endnu. Da de endelig fangede ham (han gav op), tilbageholdt de ham alligevel i rigtigt mange år, indtil de opfandt lovende at retsforfølge ham efter.

Det fascinerende ved bogen er hans beskrivelser af, at det faktisk ikke var computersystemer han "hackede", men mennesker. Såkaldt Social Engineering. Han må stadig ikke røre computere eller snakke om konkrete cases, så alle hans eksempler i bogen starter med en "this example is ficticious, it could happen in real life". Og mens du læser dem render det dig koldt ned ad ryggen, for "eksemplerne" er så detaljerede, at du ved de er sket.

Du kan roligt tage sølvpapirshatten på, inden du læser denne bog. Og selvom det er ene beskidte tricks, der bliver gennemgået, så kan store dele af psykologien bag faktisk godt bruges (med relativ god samvitighed) inden for online markedsføring...

Hvad læser du?

Det var et udpluk af, hvad jeg har stående af både bøger og ebøger, som har inspireret mig. Der står naturligvis flere på min bogreol, men enten har jeg ikke fået læst dem færdig, eller også passer de ikke lige ind i denne sammenhæng.

Er der nogen af dem, som du har læst? Og er blevet inspireret af? Eller er der andre, som du mener er et Must-Read at have i sin bogsamling?

Læg vildt gerne en kommentar, personligt kunne jeg godt bruge et skud inspiration :-)

Disclaimer: Alle links til bøger i denne blog post linker (naturligvis) igennem et affiliate program. Det er bestemt ikke noget, jeg bliver rig af, men hvis jeg i det mindste kan få hosting udgifterne dækket, så er jeg en glad mand. Håber det er noget, du kan leve med.

Kunne du lide denne blog post?
 
Så giv mig mægtigt gerne en +1, så jeg ved at jeg skal skrive mere af denne slags. Eller læg en kommentar herunder, så jeg ved om det jeg skriver er godt / skidt.
33 kommentarer
 Fin liste. Don't make me think har jeg læst en del gange og både Nielsen og Molich var obligatorisk læsning på mit studie.

Jeg kan godt lide at læse historier fra de glade dotcom-dage og har efterhånden læst en del af dem. Lige nu ligger den nye biografi om Jeff Bezos og Amazon.com på mit bord, kvart læst.

Den kan købes her (aff-link):

http://dmads.dk/brad-stone-amazon
Mads , den 10. oktober 2014 12:55:00
.
 En af de bedste bøger, jeg har læst, er Hug Your Customers af Jack Mitchell.

Den handler om personligt salg og fremragende kundeservice og er godt skrevet og derfor meget hurtigt læst.
Bjarke Klüwer , den 7. juli 2015 16:08:32
.
 This is great information for students. This article is very helpful i really like this blog thanks. I also have some information relevant for online dissertation help.
MathCad Online Assignment Help , den 16. juni 2017 11:27:17
.
 I'm getting excited about this kind of beneficial information of your stuff in the future.
help with matlab , den 16. juni 2017 12:18:27
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
accountingmanagerial.com , den 28. juli 2017 07:02:19
.
 I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs.
Company formation in Dubai , den 28. juli 2017 07:02:49
.
 Hej

    Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån alle valutaer med en 2% rente for alle lån .... Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas , den 11. august 2017 04:03:48
.
 Great Information,it has lot for stuff which is informative. I will share the post with my friends.
Managerial Accounting Homework Help , den 26. august 2017 06:37:43
.
 Really i appreciate the effort you made to share the knowledge. This is really a great stuff for sharing. Keep it up. Thanks for sharing.
Coursework Project Help , den 26. august 2017 06:38:53
.
 Jeg elsker don't make me think - den bog har virkelig rykket på min opfattelse af hele handelsverdenen, faktisk.

Bogen om farvers betydning ligner mit næste køb til reolen :)
Jens Einarsson Hjalm , den 27. august 2017 23:32:34
.
 Kære lånesøgere

Har du økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om lån, skal du kontakte os igen med nedenstående email: elenanino0007@gmail.com

Navn:
Det krævede lånebeløb:
Lånetid:
Mobilnummer:

Tak og Gud velsigne
TILLID
Elena
Elena , den 12. september 2017 10:41:34
.
 Hej,
Jeg er Mr. Josh Hawley, en personlig lånegiver, der yder lån til levende individer til enkeltpersoner, institutioner, organisationer osv. Lige ved 2% rentesats uden nogen sikkerhedsstillelse .... Har du brug for et øjeblikkeligt lån til at betale din gæld eller har du brug for et lån til at forbedre din virksomhed? Du er blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Alle dine bekymringer er forbi, fordi vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid.
Kontakt os via email på (Joshhawleyloanfirm@gmail.com) for flere detaljer ..

Hilsen!
Mr Josh Hawley , den 15. september 2017 16:21:47
.
 Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du anmodes herom om at kontakte den virkelige helt, tillid og effektive udlånsvirksomhed kredit lån. Jeg lærte både individer og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenesterne omfatter:
* Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business lån (Secure and Unsecured)
* Forbedring
* Opfinder Lån
* Auto lån

etc. ..

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem (gkfinance01@gmail.com)

Med venlig hilsen
Demetrios Daniel
gkfinance01@gmail.com

3% lånetilbud
demetrios daniel , den 16. september 2017 12:53:41
.
 Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret.
Solar India , den 18. september 2017 08:23:35
.
 This is quite informative article. Thanks a lot.
secure wifi , den 18. september 2017 08:41:53
.
 hej,

Vi tilbyder et lån på mellem £ 1.000 og £ 25.00.000, og du kan låne mellem £ 1.000 og £ 2.500.000, Men hvis du er interesseret i at kontakte os venligst på: accessloanfirm2030@gmail.com

Den største fordel ved at få lån fra accessloanfirm er, at sikkerhedsstillelse ikke er påkrævet.
Besvar via e-mail, hvis du er interesseret i at få et lån fra os, giv venligst en e-mail.
Email os på: accessloanfirm2030@gmail.com

Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.
Med venlig hilsen, hr. Scott
Email os på: accessloanfirm2030@gmail.com

mr scott , den 24. september 2017 01:04:05
.
 En skam med alt det spam der dukker op her på ellers seriøse sider
Scanbanker.com , den 24. september 2017 14:53:38
.
 Hej,

Ansøg nu for at få rigtige konkurrencedygtige lånetilbud !. der er ingen forpligtelser! rente på 3% kan du få den ønskede finansiering du har brug for. kontakt os via e-mail:
avantcreditfinancials@gmail.com

kun for seriøse låntagere

Alexander Alexis
lånetilbud på 3%
Alexander Alexis , den 2. oktober 2017 21:14:08
.
 Hej


Har du brug for et uopsætteligt lån?
• Lån alt fra € 2.000 til € 500.000.00

Er du økonomisk ned, Har du brug for et lån til at starte en virksomhed eller betale regninger? Vi yder alle former for økonomisk bistand, så lav som 3% rentesats,

Vi tilbyder forretnings-og personlige lån, interesserede personer bør anmode om mere information kontakt os venligst via email: easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% lånetilbud
Hr. Derek douglas , den 3. oktober 2017 09:22:36
.
 (Velkommen til 24-timers lånefirmaer) Vi er finansieringsselskaber, der yder lån af nogen art til både enkeltpersoner og virksomheder med en lav rente på kun 2%, du kan også anvende med dårlig eller god kredit, vores lån starter fra € 5000 minimum til maksimalt € 100 millioner, hurtig godkendelse uden forsinkelser eller vrede, For yderligere information, email os på: info@24hoursloans.com

Tishman Niles

adresse:
9795 S Dixie Hwy,
Miami, FL 33156-2806
Ring til os på +1 (305) 417-5876
Fax nummer: (305) 787-2571
Email: info@24hoursloans.com
Hjemmeside: www.24hoursloans.com
www.24hoursloans.com , den 8. oktober 2017 12:03:05
.
 Hej


Leder du efter et presserende lån? Jeg har en god nyhed for dig! Vi tilbyder lån på mellem $ 1000 og $ 50 mio. Med 3% rente pr. År.
Vi tilbyder lån til forretningsudvikling, personlige lån, auto lån osv.

Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.

  Hvis du er interesseret, kontakt os på e-mail; easyloanfirm2020@gmail.com

Hilsen
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Leder du efter et presserende lån
Derek Douglas , den 8. oktober 2017 17:58:06
.
 Har du brug for et lån eller kortsigtede penge med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyder forretningslån, personlige lån, boliglån, auto lån, gældskonsolidering lån e.t.c. uanset din kredit score. Vi er garanteret i at udlevere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible udlånspakker kan lån behandles og overføres til låntageren inden for 8 timer. kontakt os via: andyjameslending@outlook.com
Andy James , den 10. oktober 2017 08:02:42
.
 Har du brug for økonomisk bistand af nogen art? Personlige lån? Erhvervslån? Realkreditlån? Virksomhedslån?
Landbrugs- og projektfinansiering? Vi giver ud lån til 3% rentesats! Kontakt: gkfinance01@gmail.com

Lånetilbud
demetrios daniel , den 10. oktober 2017 11:46:54
.
 Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com
Elena , den 16. oktober 2017 05:48:36
.
 Hej, jeg er en udenlandsk långiver, jeg besluttede at yde kort, mellemlang og lang løbetid til ærlige mennesker, der på trods af deres månedlige indkomster kæmper for at opfylde deres grundlæggende behov. Renten på lån er 2% af hele lånet, og lånevilkårene er meget enkle. De ønskede lån opnås inden for få timer efter indgivelsen af ​​ansøgninger. hvis interesseret kontakt os via
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

VI KAN FINDE FØLGENDE:

• Lån til alle
• Udbetaling af lån på alle former for fast ejendom
• Flerfamiliehus / lejlighedskomplekser
• Lån til investorens
• Bridge Loans / Mezzanine Financing
• Lån til udenlandsk købers
• Kommercielle lån
• Jord / Byggeri
• Nyt kommercielt / flerfamilieprodukt, med en lav rente på 2%
• Lånebeløb: 3.000 euro - Over

 Hvis interesseret bedes du kontakte os med en konstant ledsager af kredit gennem dette;

Gonzalez Andres Financial Company;
E-mail: (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)
Mr. Gonzalez J. Andres
Gonzalez Andres , den 22. oktober 2017 04:33:55
.
 Hej,
BRANDOMIC CASH SERVICES henvender sig til alle, der har brug for hjælp, der låner fra € 5000 til € 8000.000 til alle, der kan betale med en rente på 3% om året og en periode på mellem 3 og 50 år afhængigt af det ønskede beløb. Jeg gør det på følgende områder:
* Finansielt lån
* Fast ejendom lån
* Investeringslån
* Auto Lån
* Gældskonsolidering
* Kreditgenkøb
* Personlige lån
* Du er logget ind Hvis du virkelig har brug for det, skriv venligst mig for mere information Kontakt mig venligst via email: brandomic.cash@gmail.com
Brandomic Cash Services , den 25. oktober 2017 15:06:37
.
 I read a lot of stuff from Seth Godin and Jacob Nielsen, I like your recommendations. You can't succeed in anything unless you're willing to work on becoming a better person.
cellphonerepairpcola.com , den 30. oktober 2017 11:08:43
.
 Mit navn er Miss Anna Wialliams, en borger i USA. Jeg har været scammed af 3 forskellige internetspecifikke långivere, de lover alle at give mig et lån, efter at jeg har betalt flere gebyrer, der ikke giver noget og udgjorde intet positivt resultat. jeg tabte mine hårde tjene penge. En dag da jeg surfer på internettet med tårer i mine øjne, kom jeg over et vidnesbyrd om en mand, der også blev scammed og til sidst blev knyttet til et legit lån firma kaldet Ocean Finance and Mortgages Limited (oceanfinance459@gmail.com) hvor han endelig fik sit lån, så jeg besluttede at kontakte det samme lånevirksomhed og derefter fortalte dem min historie om, hvordan jeg blev scammed af 3 forskellige långivere, der kun gjorde mig mere smerte. Jeg forklarer for virksomheden via post, og alle de fortalte mig, var at græde ikke mere, fordi jeg vil få mit lån i deres firma, og jeg har også gjort det rigtige valg at kontakte dem. Jeg udfyldte ansøgningsskemaet og fortsatte med alt, hvad der blev anmodet om fra mig, og jeg fik et lånebeløb på $ 10.000 Dollars af denne store virksomhed (Ocean Finance and Mortgages Limited), som blev administreret af Mr Precious Gold, og her er jeg glad for at Ocean Finance og Mortgages Limited har givet mig et lån, så jeg lavede et løfte til mig selv, at jeg vil holde vidne på internettet om, hvordan jeg fik mit lån. for dem derude, hvis du har brug for et lån, så hurtigt og hurtigt, kontakt Ocean Finance and Mortgages Limited nu for dit lån via email: oceanfinance459@gmail.com
Ocean Finance and Mortgages Limited , den 2. november 2017 21:01:00
.
 Hej

    Har du brug for et presserende lån til at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000,00 til 50.000.000.00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske uden kreditkredit og tilbyder 100% garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån i alle valutaer med 3% renter for alle lån. Hvis du er interesseret, kom tilbage til os via denne email.

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com


Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com
Hr. Derek douglas , den 8. november 2017 00:12:32
.
 Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det
Paula , den 9. november 2017 06:03:35
.
 Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde detJeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det


Jeg har set mange vidnesbyrd om dette selskab og så besluttede jeg at gå til dem for et lån. EMPIRE STATE LOANS er det bedste sted at få dig lån uden stress. de giver lån med 3% procent rente med stress eller forsinkelse. har du brug for et hurtigt lån? kontakt virksomheden via empirestateloans@yahoo.com, du vil være glad for at du gjorde det
Paula , den 9. november 2017 06:03:56
.
 Er du i økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån? elenanino0007@gmail.com
Elena , den 10. november 2017 05:51:52
.
 At få et legitimt lån har altid været et stort problem For kunder, som
har økonomisk problem og har brug for løsning på det. Spørgsmål om kredit og
sikkerhedsstillelse er noget, som kunder altid er bekymret over, når de søger
et lån fra en legitim långiver. Men vi har gjort den forskel i
udlån industrien. Vi kan arrangere et lån i størrelsesordenen $ 5.000 til
$ 50,000,000.00 så lav som 2% rente. Svar venligst straks til dette
Email 1: info.mfcompany@gmail.com
Email 2: info.mfcompany@yahoo.com

Vores tjenester omfatter følgende:

1) Gældskonsolidering
2) Andet realkreditlån
3) Virksomhedslån
4) Personlige lån
5) Internationale lån
6) Lån til enhver art
7) Familielån E.T.C

VORES VISION
At være den førende og foretrukne lånegiver over hele verden

VORES MISSION
At levere innovative og overkommelige lån og gode serviceydelser, der maksimerer
værdier til interessenter.

Ingen social sikring og ingen kreditcheck, 100% garanti. Alt hvad du skal gøre
Lad os vide præcis, hvad du vil, og vi vil helt sikkert lave din drøm
gå i opfyldelse. MIDLAND FINANCE COMPANY siger JA, når dine banker siger nej. Endelig finansierer vi småskala lånefirma, formidlere, småskala finansielle
institutioner for vi har ubegrænset kapital. For yderligere detaljer at gå om
anskaffe et lån kontakt os, venlig svar straks.

Virksomhedskontakt Info
Kontakt Email: info.mfcompany@gmail.com
Kontakt Email: info.mfcompany@yahoo.com
Garry , den 13. november 2017 22:29:21
.
Læg en kommentar
.
Navn
E-mail
Website
To plus syv?
Kommentar
Bemærk: Dit website link i kommentarer har NOFOLLOW. Det betyder det ikke har nogen SEO-mæssig værdi, så du kan lige så godt angive dit rigtige navn og et relevant link. Kommentarer, der bryder med dette, vil blive slettet øjeblikkeligt.
 
Det du indtaster som navn, e-mail og website vil desuden blive gemt i en cookie i din browser, så det er nemmere for dig næste gang du vil skrive en kommentar. Det er desværre ikke muligt at frabede sig dette.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 20 års erfaring i IT-branchen, de sidste 10 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Jeg anbefaler
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Grønnegade 3, st. tv. 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies