Jun.
14
2010

Kritisk gennemgang af det nye Houseofkids.dk

Den danske dronning inden for salg af børnetøj online, Houseofkids.dk, har fået ny platform og nyt design. 

Nyt design på Houseofkids.dk

Umiddelbart ser det jo meget nydeligt ud, men under overfladen lurer en hel stribe problemer.

Hvorfor skal man så bruge tid på at rette hvad der ligner mindre detaljer?

Jeg har tidligere været inde på det, din underbevidsthed opfanger alle disse små æstetiske fejl, og sender et advarselssignal med op til din bevidsthed. Og sker det, så starter sitet allerede med minus troværdighed før der er gået 500 milisekunder!

Jeg bringer her en kritisk gennemgang af hvad jeg umiddelbart er faldet over.

Hvad kan jeg lide ved designet

Jo jo, der er skam ting i det nye design jeg er vild med :-)

 • Det magasin-agtige design lægger sig tæt op af en af mine største favoriter. Me like :-)
   
 • Farvepaletten er godt sammensat. Der er ikke rigtigt nogen farver, der falder uden for. Og pastel er lige målgruppen :-)
 • Størrelsesfilter / quick søgning inde på produktkategorierne er et must inden for tøjshops. Men kan være utroligt svært at lave, derfor er det endnu få der har det.

  På trods af små problemer (de har ikke helt styr på multistørrelser, f.eks. sandaler str. 21-23), så virker det rigtigt godt hos Houseofkids. Og filter på køn (dreng/pige) er noget jeg ved rigtigt mange kunder også efterspørger.
   
 • Deres "Inspiration"-magasin er en rigtig, rigtig god facon at lave vertikale kataloger på, dvs. præsentere kollektioner på tværs af produktkategorier.

  Og så er det guld værd, når det kommer til SEO og Adwords :-)
   
 • De har en fed måde at gruppere en produktsøgning på. Den gad jeg godt usability-teste lidt på, for at se om effekten også er positiv også for"normale" mennesker.
   
 • Rigtigt flotte og inspirerende fotos, der bliver brugt rundt omkring. Især på de overordnede produktkategorisider. Havde de smidt lidt tekst ind på disse også, ville man kunne have lavet lidt SEO på det også.
   

Hvad bryder jeg mig ikke om

Hold fast, nu går det løs!

 • Hvorfor den overdrevne brug af store bogstaver?

  Ikke alene kan det være direkte smertefuldt at læse (se f.eks. leveringsboksen på forsiden), men store bogstaver svarer i chat-sprog til at råbe. Og der er rigtigt meget på siden, der "råber" til kunderne!
   
 • Der bliver brugt alt for mange forskellige skrifttyper, -farver og -størrelser rundt omkring.

  Hver gang man skriver noget med en anden skrift, skiller det sig ud fra alt det andet. Og øjet lægger ekstra meget mærke til det. Men hvis denne visuelle effekt bliver brugt for meget, så står alt teksten og "råber" til dig, og så mister man effekten.
   
 • Og nu hvor vi er ved fonten, hvorfor skal tekst-tunge afsnit skrives med så pokkers små bogstaver?

  For det første siger man, at når visse dele af ens målgruppe er på 30+ år, så har over 20% synsproblemer. Og det er simpelthen ikke behageligt at læse tekst med en Arial 11px. 

  For det andet siger man, at så snart tekstlinier når op over 60 karakterer, så begynder øjet at have problemer med at "skifte linie". Hos Houseofkids når de af og til op på over 100 karakterer per linie.

  Font-størrelsen kunne sagtens sættes en størrelse eller to op, uden at det går ud over designet. Hvorfor så ikke gøre det?
  Prøv at gå ind på Reklamation-siden. Zoom en tak ind i din browser (tryk Ctrl +). Ser det pænere eller grimmere ud?
 • Hvem står egentligt bag butikken?

  Jeg har ledt og ledt, men ingen steder kunne jeg finde den "gode historie" om hvem der egentligt står bag butikken. De har den ellers, inde på deres blog, som der forøvrigt vist heller ikke er links til nogen steder?

  En god "Om os"-side er ekstremt vigtig, når det handler om at overbevise de besøgende om at de trygt kan handle med en. Og her falder butikken helt igennem. Hvorfor har de f.eks. ikke linket "Nyt design"-kassen på forsiden til den gode historie?
   
 • Ingen klare Call-to-actions!

  En af de ting, synscentret i vores hjerne analyserer uden at vi er bevidste om det, er hvor man skal klikke for at komme videre mod sit mål. Og er synscentret ikke istand til at vurdere dette, overlades vurderingen til den tænkende del af vores hjerne. Hvilket er rigtigt, rigtigt skidt!

  Prøv f.eks. at lave den berømte squint-test på forsiden. Kan din hjerne regne ud hvordan du kommer videre?

  En simpel underline hover-effekt på alle hyperlinks vil desuden også hjælpe utroligt meget (ren Jakob Nielsen, jeg ved det), da det visuelt tydeligere vil kommunikere hvad der kan klikkes på.
   
 • Når man klikker sig ind på en under-kategori, så er der utroligt meget tom plads (white space) ud for Quick-søgningen / filteret. Det er spild af god plads, og kan få designet til at blive "sidetungt". Især, når der ikke rigtigt er nogen grund til det.
   
 • De skulle vist have hyret en bedre grafiker til at fritlægge Ny-knappen.
   
 • Prøv at klikke på et produkts billede for at få det op i en større udgave. Er det virkeligt stort nok for at danne sig et bedre indtryk af f.eks. en bluses ekstra detaljer, stoffets tekstur osv.?
   
 • Målgruppen sidder ofte med en bærbar PC, og surfer rundt med det irriterende mousepad mens de har børn hængene om anklerne. Jeg har ved flere usability tests observeret, at de godt kan have svært ved at ramme de små links, knapper og andre navigationselementer, som Houseofkids.dk benytter.


Ud over det er der en række tekniske problemer rundt omkring. Det vil der selvfølgelig altid være i starten, men rettes der ikke op på disse hurtigst muligt kan det have store konsekvenser.

 • Går man ind på http://houseofkids.dk (altså uden www.), så skifter den ikke til www-domænet. Det er ikke god SEO, og kan give dem duplicate content problemer fremover. 
   
 • "Send til en ven" virker ikke i Firefox / Chrome.
   
 • Prøv at lade være med at skrive en e-mail adresse i adresse-trinnet i checkout'et. Hvor er fejlmeddelelsen? Hvorfor er det lige jeg ikke kan få lov til at komme videre?

  Faktisk kommer advarslen i næste trin, men her giver det jo ikke rigtigt mening.
   
 • Prisen på fragt kommer lidt som en ubehagelig overraskelse i sidste trin i checkout flow'et.
 • Prøv at åbne Firefox, skriv noget i søgefeltet og tryk på enter-tasten. Hvad skete der lige der?
   
 • "Tilmeld nyhedsbrev" åbner i et nyt vindue. Hvorfor mon det?
   
 • Hvad mon det betyder, når et produkt har et kamera ikon på sig?

  Umiddelbart skulle man tro der var en video et sted (se det kunne være fedt!), men jeg kan dælme ikke finde den.
   

Konklusion

Der er rigtigt mange andre detaljer rundt omkring, men jeg vil ikke lige til at bruge en hel dag på en tilbundsgående analyse samt at skrive en 10-siders blog post. Bemærk desuden at denne blog post er skrevet før jeg har læst Amino-posten for at undgå at jeg blev farvet af andre menneskers holdning.

Det er forøvrigt Lone Sanco, der har lavet det nye design. Lad mig starte med at sige at jeg er vild med hendes stil og hendes illustrationer. Men nogle af mine kritikpunkter tyder på, at der har været for meget fokus på "godt design", og lidt for lidt fokus på "god interaktion". Det interaktive, dvs. hvordan det føles at klikke sig rundt fra side til side, er ekstremt vigtigt når det kommer til nethandel. Det er en hel ekstra dimension, som ikke bruges så kraftigt i normalt webdesign.

Desværre går "det interaktive element" ofte tabt, når et design overleveres fra designeren og til frontend nørden, der skal kode det ind i shoppen. Hvor kæden lige er hoppet af her tør jeg ikke gætte på.

Men hvad synes du?

Har jeg været for grov og bør pakke piben ind?
Såkaldte "eksperter" kan ofte godt være lidt for opslugte af deres egen verden, og være helt forkert på den.
Det er derfor man har usability tests :-)

 Hvad jeg synes, kunne være interessant: At du taler med ejeren af houseofkids.dk og får at vide, om konverteringsraten er forbedret eller forværret. I langt de fleste tilfælde slår virkeligheden jo selv den mest velmente teori ;-)

De omtalte SEO issues er bestemt trælse for houseofkids.dk, men mon ikke de har en leverandør af SEO, der kan hjælpe dem med det? Det må man da håbe for dem.
Rosenstand , den 14. juni 2010 15:50:09
.
 OK gennemgang af butikken.

Jeg synes specielt varekortet er lidt kedeligt og mister min navigation.

Deres url-rewriter driller vist også lidt:
http://houseofkids.dk/pl/B%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8rnet%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8j-Badet%C3%83%C2%83%C3%82%C2%B8j_2113.aspx (linket fra forsiden med badetøj til børn)


Kristian Sørensen , den 14. juni 2010 16:24:48
.
 Avs deres shop kan også tilgåes via demo-url :-(
Kristian Sørensen , den 14. juni 2010 16:28:30
.
 Det er så sandt, Vadskær. Jeg er altså efterhånden meget hårdhudet hvad angår de enorme problemer med duplicate content etc., der synes at være standard på de fleste systemer i dag.

Hver gang jeg tror, jeg har set det værste, dukker der nye op, der er endnu værre. Det må kræve en ganske særlig moral at sælge CMS nu om dage - vel vidende at det system, man sælger, direkte modarbejder selv de mest basale retningslinjer fra f.eks. Google.

Nogen der har et bud på, hvorfor 9 ud af 10 leverandører er så komplet ligeglade?
Rosenstand , den 14. juni 2010 18:14:50
.
 Først en stor tak til Søren fordi du har brugt tid på at give dit bud på vores nye shop :·) Det er fantastisk godt for os at vi har nogle kritikpunkter som vi kan forholde os til når vi skal finpudse om noget tid.

Ikke mindst tak for titlen - det lyder da meget godt i hvert fald :·)

Vedr. SEO delen så har vi en super rådgiver på - som faktisk har taget problematikken med dublicate content op med shopfirmaet i vores kontrakt. At de så ikke har udfyldt denne opgave ordentligt er rigtig surt - men der er nogen på sagen.

Om vi har fået bedre konvertering hører i ikke om før vi har kørt i nogle måneder. Måske holder jeg det for mig selv - hvis jeg ikke kan finde nogen fordele i at fortælle om det :·)

At skifte shopsystem er i øvrigt ikke bare sådan lige til. Jeg vil vove den påstand at ingen vil kunne gøre det helt perfekt og uden fejltrin. Man bliver aldrig færdig med en stor shop som vores - så det er bare på med arbejdshandskerne og så give den max gas hele tiden.

Og selvfølgelig er vi rykket ned på google - det gør man jo når man ændrer hele sin opbygning. Vi har lavet redirects på de fleste varer og menuer vi kunne. Men bare vent - vi er tilbage om et par uger igen :·) Og så har det forhåbentlig været hele besværet værd :·)

Mange hilsener Helle

PS - fyr bare løs om fejl og mangler - jeg kan bruge det hele :·)
Helle, House of Kids , den 14. juni 2010 18:51:37
.
 @vadskær: Ok, hvis man ser bort fra hvordan versaler bliver brugt i chat-tekst, så er det simpelthen bare mere besværligt at læse meget tekst skrevet med store bogstaver. Og hos Houseofkids synes jeg det er brugt unødvendigt og overdrevent meget.

@rosenstand: 9 ud af 10 leverandører aner nul-og-niks om SEO. Og da deres egen success ikke er direkte afhængig af kundens succes, så har de intet incitament til at sætte sig ind i go' online markedsføringsskik.

Om kunden klarer sig godt, eller kun lige netop klarer sig, så tjener leverandørerne de samme penge. Kun hvis kunden går på røven mister de noget. Og på det tidspunkt er kunden og leverandøren som regel gået hen og blevet så meget uvenner, at de hellere end gerne ønsker kunden hen hvor peberet gror.

Hårde ord, men jeg har desværre set det utroligt mange gange efterhånden.
Søren Sprogø , den 14. juni 2010 20:08:13
.
 @helle: Velkommen til, og dejligt at se du ikke har taget min kritik alt for tungt :-)

Det er ikke første gang jeg ser netop disse SEO problemer hos jeres nye leverandør. Så sørg ENDELIG for at være efter dem så de får det rettet hurtigst muligt!

I har desuden den fulde sympati og forståelse for hele processen. Jeg har lige været igennem den med en af jeres konkurrenter :-)
Søren Sprogø , den 14. juni 2010 20:13:42
.
 Jeg syntes det er en rigtig god artikel. Du kommer med god konstuktiv kritik og siger jo bare din mening.

Og det må da være guld værd for shop ejeren at få al denne viden serveret gratis. Der er jo ikke nogen kunder der læser det alligevel - kun nørder :-)

Og selv om jeg arbejder med disse ting til hverdag, syntes jeg der er fedt at læse om hvordan andre ser på sagerne.

Man skal jo bare huske, at det er nemt at pege på ting der burde laves anderledes. Men det handler jo ofte om at der ikke er tid og budget og heller ikke erfaring nok.

Men endnu en god artikel her på bloggen!
Peter Lauge , den 14. juni 2010 21:08:26
.
 Hej Søren,

Tak for rosen af min stil og mine illustrationer :-)
Jeg synes du kommer med nogle rigtigt gode råd til Helle og jeg er sikker på, at hun vil tage dem til efterretning og løbende implementere dem og ændre / rette på sitet. En del af dem havde hun nok også på todo-listen i forvejen.
Jeg tager også hjertens gerne imod konstruktiv kritik af mit arbejde, men der er alligevel noget i din post, vedrørende min rolle, der ikke helt huer mig.

Du rejser valid kritik af lille fontstørrelse, for mange fonte (den tager jeg på min kappe - det har aldrig været min styrke), call to action på forsiden (den mest kritiske, i min optik), underlines på links og noget whitespace på nogle af produktsiderne.

Derudover:
Godt indtryk af det visuelle design overall, samt ros af en masse af de nye features og måden man både finder og navigerer rundt mellem produkterne på.

Konklusion:
"Kæden er hoppet af", "Det interaktive element er gået tabt", "For meget tid brugt på godt design og for lidt på god interaktion".

Aa..aaaarhhh.... Really?
Altså. Really?
Det er selvfølgelig din blog, din holdning og din ret til at have den - men jeg kan bare ikke helt få regnestykket til at gå op, lige netop her.

Kritiken sætter jeg pris på - konklusionen virker dog ikke helt fair.
Lone Sanco , den 15. juni 2010 01:39:49
.
 i min verden er omtalte hjemmeside bare en hjemmeside blandt andre hjemmesider -og ikke noget revolutionerende som værende en hjemmeside- men med så meget omtale så må der da være noget særligt ved siden. Og da det ikke er designet eller brugerfladen som revolutionerer! hvad er det så?? og hvorfor bliver design og brugerflade kommenteret så meget på Helles hjemmeside og ikke en anden?

Undskyld min uforståenhed :-(

Mvh Omar
omar , den 15. juni 2010 10:54:02
.
 @Lone: Tak for din kommentar, og tak for at du ikke gik helt i spåner over det jeg skrev :-)

Jeg ELSKER at diskutere (online) design! Og da min blog normalt er fyldt med SEO-nørder og web analytikere, så er jeg enormt glad for din feedback :-P

Jeg kan godt se at formuleringen er lidt stærk, og at den ikke helt er tørret af på frontend udvikleren eller andre. Årsagen til det er, at jeg ville råbe folk lidt op. Alt for mange gange har jeg set nogen få lavet et flot design i photoshop, aflevere dette til en frontend gut, og så bare ukritisk implementere det.

Med denne arbejdsgang mister man ofte "det interaktive element", hvilket ikke gør så meget i traditionelt webdesign, men er super-kritisk i nethandel.

Lad mig starte med at gentage: Jeg er vild med dit design, og det arbejde du generelt laver. Er især tosset med stilarten i dine illustrationer :-)

Når det er sagt, så lad mig prøve at koge kritikken ned: Der er simpelthen ingen visuelle indikationer af hvad man kan klikke på! Ingen klare call-to-action knapper, ingen understregede tekster, eller andre visuelle virkemidler til at indikere noget man kan klikke på!

Ikke andet end at musen bliver til en hånd, når man fører den hen over noget. Men her er det for sent, hjernen har allerede dannet sig et førstehåndsindtryk.

Og netop dette er svært at udtrykke i en Photoshop-fil, den er jo ikke interaktiv. Så enten skulle designet lige have været igennem en "interaktionsrunde" efter det er blevet implementeret. Eller også er frontend-gutten udvikler, og ikke frontend-designer.

Det er DET jeg mener med at kæden er hoppet af et sted.

Håber det forklarer konklusionen og min formulering lidt bedre :-)
Søren Sprogø , den 15. juni 2010 11:15:50
.
 @omar: Fordi Houseofkids nok er den største og mest kendte børnetøjsbutik på nettet her i Danmark.

Så når de skifter design og platform er det en stor ting.

Jeg lagde mærke til at mange på Amino helt ukritisk roste det til skyerne. Hvilket selvfølgelig altid er enormt rart for Helle og Lone, de fortjener det helt sikkert, men det er måske ikke enormt brugbart. Så jeg tænkte jeg ville sætte mig ned og give dem noget struktureret feedback, ganske gratis :-)
Søren Sprogø , den 15. juni 2010 11:23:24
.
 Hej Søren

God gennemgang, som jeg kan nikke med på. Nu har jeg haft fornøjelsen at arbejde sammen med Helle i noget tid nu, og kender nogle af alle de udfordringer og ikke mindst forhandlinger hun har været igennem.

Helle er en dame med ben i næsen, og hun har været fast besluttet på at gennemføre dette med fokus på kompromis. Der er rigtigt mange ting der skal hænge sammen ved et redesign - og flytning af platform - med en shop på den størrelse.

Jeg er sikker på, om ikke andet, at - over tid - har Helle taget den rigtige beslutning.

Det er dejligt at arbejde sammen med en handlingsorienteret og beslutsom kunde - der tager imod konstruktiv kritik - og forstår risiko - men stadigt handler på baggrund af hendes egen overbevisning.

Vi kan alle have vores egne meninger om det nye design - men de eneste der betyder noget - er Helles mange loyale kunders meninger - dem glæder jeg mig til at se reaktionerne på / fra :)

-Karsten
Karsten Lund , den 16. juni 2010 09:45:29
.
 Lad os sige at vores konverteringsrate stiger en del med den nye shopløsning - så er vi jo et skridt foran alle andre hvis vi holder det for os selv :·)
Folk råkopierer jo alle de bedste tiltag - så hvis man vil undgå dette, så skal man holde det for sig selv. Hvis man er ligeglad, kan man jo sagtens sige det.
Helle, House of Kids , den 17. juni 2010 09:42:34
.
 @ Sprogø, Rosenstand m.fl.

Interessant diskussion omkring shop-leverandørens ansvar i forbindelse med implementeringen af et sundt SEO-fundament.

I det hele taget finder jeg problemstillingen med ansvaret hos shopudbyderen utrolig interessant. Hvis vi antager at en mellemstor shop-udbyder har 1000 shops i "stalden", og at 70% af brugsoplevelsen (søgemaskinerne her indregnet som bruger af shoppen) kan henføres til løsningen som den leveres "out of the box", forestil jer da værdien (eller tab af samme) af hver fodfejl eller genistreg udført i udbyderens udviklingsafdeling. Mit gæt / fromme håb er, at fandt man frem til dette tal, og placerede det på en Post-it på hver skærm i udviklingsafdelingen, så blev visse beslutninger truffet med en lidt større omhu.

Hver dag sidder der konsulenter og udviklere og kæmper med at rette op på diverse uhensigtsmæssigheder i standardshops. Tænk hvilke summer der kunne spares, hvis arbejdet var gjort ordentligt fra start. Summer der kunne bruges på at bevæge shoppen fra god til verdensklasse.
Thomas , den 19. juli 2010 22:58:53
.
 @Thomas: Problemet er, at det ordentlige SEO-fundament ikke direkte bringer værdi hos platforms leverandøren, men hos kunden.

Og hvorfor skulle de så gøre deres arbejde ordentligt? Når de kan spare tid og penge ved IKKE at gøre deres arbejde ordentligt?

Hvis platformsleverandørens indtjening derimod var bundet sammen med kundens success, se så ville vi have en forretningsmodel, der giver en god platform! Så vidt jeg ved er der kun én her i Danmark, der engang imellem kører med den model.
Søren Sprogø , den 20. juli 2010 08:50:11
.
 Søren - Platformsleverandørens indtjening hænger da i høj grad sammen med kundens succes. Hvis kunden har succes bliver der kastet flere penge efter videreudvikling og nye projekter. Sådan vil jeg mene at det allerede er i dag hos de fleste shopudbydere.
Vi kan så godt blive enige om, at det ikke er alle som kan se dette, eller samarbejder mod det fælles mål.
Helle, House of Kids , den 21. juli 2010 12:28:49
.
 Rigtig god gennemgang, som når rigtig langt omkring. Du har desuden en masse gode pointer og råd, som ik bare Helle, men mange andre kan lære rigtig meget af.
Og vigtigst af alt, så har den skabt en spændende debat her, som blot udvider informationer niveauet!
Morten , den 14. september 2010 09:58:50
.
 Så er der gået nogle måneder siden vi gik online med den nye shop - og jeg synes lige jeg vil dele denne fantastiske ting: Jeg har netop tjekket vores omsætning for september måned i år kontra samme periode sidste år: Vi har solgt for lige knap 40% mere denne gang :·)

Det har været en temmelig hård proces - og det kunne let være gået galt... lige i starten troede jeg faktisk også det gjorde - men så vendte det igen til den positive side efter nogle uger - og siden da er det bare gået opad. Vi er lige knap oppe på samme antal besøgende pr måned som førhen - dog ikke med de samme placeringer endnu - men de er på vej.

Så kære eksperter :·) Teori er een ting - praksis og erfaring er en anden :·)
Helle, House of Kids , den 7. oktober 2010 18:54:25
.
 @Helle: Fantastisk at høre! Det er altid en både spændende og frustrerende tid, lige efter man har launchet så stort et projekt som dit. Jeg har skam masser af erfaring, og har flere gange gennemgået hvad du har været igennem. Så du har min fulde sympati og forståelse.

Men tænk nu, hvis det kunne have gået ENDNU bedre :-)

Jeg kan f.eks. stadig intet se om hvem der rent faktisk står bag shoppen. Du har jo en god og imponerende historie, så få den da fortalt!

Det kunne jo være den kunne bringe din conversion rate 0,05 procentpoint højere. Og det er jo altid godt :-)
Søren Sprogø , den 7. oktober 2010 22:14:08
.
 Tak, Søren :·)

Jeg er slet ikke i tvivl om at du har masser af erfaring, og jeg læser med glæde i denne blog og får god inspiration :·)

Tanken om teori - udspringer blot af at der er så mange eksperter som hele tiden kommer med velmenene gode råd - men at man skal huske at mærke helt inde i sig selv hvad der er rigtigt. Man kender bedst selv sin kundegruppe og sin forretning, og det må man bare ikke glemme når eksperternes advarsler og regler hagler ned om ørerne på en.

Jeg er blevet advaret på det kraftigste af rigtig mange om at jeg ikke skulle skifte både design, navigering og shopsystem på een gang. Jeg har været i tvivl mange gange - men samtidig har jeg vidst at vores kunder godt kunne magte det... så længe det blev gjort rigtigt.

Men det kan bestemt gå grueligt galt - det er jo set masser af gange. Men måske det går galt fordi der er alt for mange der opsætter en række regler for hvordan det gøre korrekt :·)
Helle, House of Kids , den 8. oktober 2010 08:20:05
.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies