Aug.
18
2009

To seminarer i det jyske, du ikke bør gå glip af

Jeg vil godt reklamere for to seminarer her i det midtjyske, som ser utroligt spændende ud. Og det er ikke kun fordi jeg er taler på det ene af dem.

Øboer er også velkomne til at deltage, hvis de ikke har noget imod en lille tur over på fastlandet :-)

Digital Markedsføring 2009, Holstebro

Ib Potter fra Novamedia arrangerer i samarbejde med IT-forum for andet år i træk heldags-seminaret "Digital Markedsføring".

Jeg var ikke med sidste år, men efter det foreløbige program at dømme er der så meget guf, at det ville være en stor fejl ikke at deltage!

Jeg nævner i flæng:

 • Thomas Rosenstand, der taler om Reputation Management.
   
 • Morten Vadskær, der taler om hvordan han bruger Google Website Optimizer til konstant at forbedre sin webshop, Kondomaten.dk.
  Du kan forøvrigt stadig nå at komme med på hans kursus.
   
 • Lars Duelund Sørensen, der forklarer lidt om hvad Affiliate Marketing er for noget, og hvordan du kommer igang med det.
   
 • Mig selv, der forklarer lidt om hvordan du får styr på hvor dit online markedsføringbudget bløder kroner, og hvor det bidrager positivt til bundlinien.
  (Vær forberedt på to overraskelser: 1) hvor nemt det er at sætte op, og 2) hvor mange kroner du rent faktisk "bløder")
    
 • Spændende cases fra TrustPilot, Just Fair, MyC4 (vinder af e-handelsprisen 2009) m.m.
   
 • Og meget, meget mere, programmet er endnu ikke fastlagt.

Alt i alt bliver der 17 forskellige foredrag og workshop at vælge imellem på dagen. Så spørgsmålet bliver nok ikke så meget om der vil være noget du kunne finde interessant. Men nok nærmere om du kan fravælge det, du finder mindst interessant!

Det hele løber af stablen i Holstebro den 18. november, og kommer til at koste imellem 500 og 1.500 kroner, alt efter hvilke foreninger du er medlem af. Begge dele er usandsynligt billigt, en dag som dette koster nemt over 10.000 kroner, hvis den skulle have foregået i det store udland.

Tilmelding er endnu ikke åbnet, men hold et vågent øje ovre hos Potter. Jeg er sikker på billetterne bliver revet væk, så det er med at være kvik!

Web Analytics Wednesday, Århus

Det næste arrangement er lidt mere niche-agtigt, men til gengæld er det gratis og enormt hyggeligt!

Arbejder du bare en lille smule med web analyse (Google Analytics og den slags), og trænger du engang imellem til at sparre lidt med nogen, så er dette den perfekte event!

Web Analytics Wednesday bliver holdt over hele verden med jævne mellemrum, og som noget nyt er det også kommet til Århus. Det er en ganske hyggelig og uformel event, hvor folk, der arbejder med web analyse, har mulighed for at blive inspireret, netværke, og hygge lidt med ligesindede. Det bliver holdt næste gang i Århus den 26. august fra klokken 18.00.

Sidst hørte vi den underholdende Ivan fra Velux forklare om, hvordan de bruger web analyse i deres organisation som et strategisk værktøj. Han var temmeligt underholdende i sin facon, og havde et par eye-opening slides, som selv en gammel rotte som mig straks lod sig inspirere af (læs: tyv-stjal).

Denne gang er det Jacob Lund Orquin fra Userpilot, der vil tale lidt ud fra hans kommende bog om Digital Markedsføring. Personligt er jeg ufatteligt spændt på at høre lidt om, hvordan en Usability konsulent tænker digital markedsføring og web analytics, da dette er et emne jeg selv forsøger at beskæftige mig meget med.

---

Ses vi til nogen af disse arrangementer?

Hvorfor? Hvorfor ikke?
Hvad kunne hive dig ud af busken og "mingle" lidt med ligesindede?

 Måske ses vi i Holstebro - skal lige finde ud af hvordan kalenderen ser ud til den tid.
Men ellers vil jeg da lige reklamere for Huset G, som afholder et seminar her d. 26 august i Esbjerg: http://husetg.dk/web-der-virker/
Jacob Leander Christensen , den 19. august 2009 23:51:59
.
 Hej Søren

Jeg var selv med til Web Analytics Wednesday, her til aften. Det var første gang jeg deltog i Web Analytics Wednesday, og synes det var et super spændende og godt arrangement.

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg skal med til sådanne arrangementer. Det næste de afholdt i Århus lød også super spændende, og hvis det passer ind kalenderen skal jeg helt sikkert med igen.

Så hvis du som mig ikke havde deltaget i Web Analytics Wednesday, og arbejder eller interesser dig for web og markedsføring mm. Kan jeg varmt anbefale det :)
Dennis Aaen , den 26. august 2009 22:34:18
.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies