Mar.
14
2013

Et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til

Ja tak

UPDATE: Dette er en gammel artikel. Jeg forlod stillingen igen den 1/3-2014.

Jeg har fået et godt tilbud. Et tilbud så spændende, at jeg simpelthen blev nød til at sige ja tak til det. Det betyder at jeg fra den 18/3-2013 stopper som selvstændig, og returnerer til livet som lønslave.

Hvilket tilbud har så været interessant nok til, at få mig til at opgive livet som selvstændig?

"Go'daw, je' har et godt tilbud til dig"

Jeg har i lang tid været stor fan af webshop platformen uCommerce, faktisk i så lang tid at jeg byggede den allerførste shop lanceret på den platform. Da uCommerce så henvendte sig til mig og spurgte, om jeg ikke ville hjælpe dem med at markedsføre deres platform internationalt, så blev min interesse naturligvis vakt. Og efter at have snakket frem og tilbage om, hvordan den slags kunne gøres, valgte jeg at slå til!

Min nye titel bliver "Online Marketing ansvarlig", men den dækker kun over en flig af det jeg skal beskæftige mig med. Jeg kan dog ikke løfte sløret for så pokkers meget andet, da en af mine første opgaver bliver at få lagt en ordentlig strategi og plan for aktiviteterne. Og for hvordan en ressource som mig bedst kan udnyttes i deres organisation.

Men mon ikke der på et eller andet tidspunkt dukker en ny blog op ala denne her, i første omgang på engelsk :-)

Hvad betyder det så for denne blog?

Godt spørgsmål. Selve bloggen bliver ved med at bestå, som minimum til den dag jeg selv stiller træskoene. Men i første omgang bliver aktiviteterne nok sat kraftigt på pause, eller måske bliver der inviteret en hel del flere gæstebloggere ind over.

Hvad der sker på længere sigt, er der ikke nogen planer for endnu. Hvilket måske virker underligt, da der har været en helt konkret plan med bloggen indtil nu. Men jeg har valgt at skifte retning, og tage tingene lidt som de kommer for en stund.

Og alle de andre aktiviteter?

Bloggen er jo ikke det eneste sted, hvor jeg er aktiv online. I høj grad som professionel, men også som privatperson.

 • MarketingCamp
  Jeg taler stadig på MarketingCamp i København til maj om Remarketing. For det er faktisk et emne, som jeg bliver ved med at arbejde med i det daglige.

  Hvis du ikke har hørt om MarketingCamp, så skynd dig over og stift bekendtskab med det! Det er et virkeligt godt sammensat heldagsseminar, som jeg kun på det kraftigste kan anbefale at du tilmelder dig hurtigst muligt, da jeg tror billetterne bliver revet væk. Lige nu kan du oven i købet spare penge ved en early bird tilmelding.
   
 • Twitter
  Min strategi til Twitter har altid været, at hvis man vil være kendt, så skal man have en holdning og ikke være bange for at udtrykke den. Derfor har jeg ofte haft en lidt skarp mening på Twitter og langet øretæv ud til højre og venstre til branchen. Hvad der måske kan komme som en overraskelse for mange, så har den vinkel været ganske planlagt og velovervejet.

  Der vil derfor ske en opstramning af min tone på Twitter, nu hvor jeg er "gone corporate". Men jeg vil stadig være aktiv, og komme med relevante vinkler og nyheder på e-Commerce branchen.
   
 • Google+
  Derovre på Google+, hvor alle nørderne langsomt er ved at flygte hen, vil jeg også køre en lidt mere sober tone. Men jeg vil bruge mediet endnu mere end tidligere til at diskutere emner, inden for e-Commerce. Og komme med interessante studier og vinkler, som jeg selv endnu ikke har fået en helt fast holdning til.

Og alle de andre ting, dem tager vi som de kommer. Eller også har jeg en plan for dem, som jeg ikke lige vil løfte sløret for endnu ;-)

Jeg glæder mig som et lille barn

Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme til at arbejde direkte med et produkt, som jeg virkeligt tror på. Og være med til at tage nogle af mine erfaringer med at brande sig online og skabe kendskab, og forsøge at udbrede dem internationalt.

Men mindst lige så meget glæder jeg mig til at tage alle mine praktiske erfaringer med hvilke problemstillinger webshopejere og online marketing folk står med, og få chancen for at kunne påvirke en webshop platform direkte med disse.

Og nåeh ja, så glæder jeg mig vildt meget til at arbejde sammen med mine fantastiske nye kollegaer ;-)

Jeg håber du glæder dig næsten lige så meget som jeg gør, altså på mine vegne. Og at du vil blive ved med at følge mine aktiviteter fremover. For der er bestemt potentiale for, at det bliver rigtigt, rigtigt spændende.

Og står du foran at skulle hoppe på en ordentligt webshop platform, så håber jeg da at du vil overveje uCommerce. For hvis platformen er god nok til at kunne erobre sådan en som mig til at arbejde for dem, så må der være et eller andet over den ;-)

 Tillykke med det, Søren.
Det bliver noget af et skifte, men mon ikke du kan twiste "rapporten over alle rapporter" lidt, så den også kan bruges i dit uCommerce-virke. :-)

Held og lykke med det.
Frank Hellerup Madsen , den 14. marts 2013 13:15:41
.
 Hej Søren. Det lyder som en spændende stilling. Og så længe man elsker det man laver, er det ikke så vigtigt om man selv skal fakturere, eller man modtager en lønseddel.

Tillykke til uCommerce :)

Lars Bachmann , den 14. marts 2013 13:25:13
.
 Det jeg har set fra dig har primært været markedsføring af fysiske produkter i B2C markedet. Nu hedder det software international B2B. Det er et frisk spring :-)

Stort tillykke med det.

Det kunne være fedt hvis du fortsatte med at dele ud af dine erfaringer. Du kunne f.eks. bruge bloggen her til at vise forskelle mellem de to verdener.
Lars Skjoldby , den 14. marts 2013 13:40:57
.
 Hej Søren

Tillykke tillykke, har du varslet Bavinchi, så de ikke brænder inde med et bjerg af citronmåner?

/Brian
Brian Reinhold Jensen , den 14. marts 2013 13:51:17
.
 Hej Søren. Sådan! Spændende skridt for dig!
Og al mulig held og lykke, får du herfra!

~Birgitte~
Birgitte , den 14. marts 2013 13:55:52
.
 Stort tillykke Søren; det lyder som et rigtig spændende job. Jeg sad så sent som i morges og kiggede på en ucommerce-løsning en bekendt var ved at brygge sammen. Har I kontorer eller bliver du siddende i Silkeborg?
Mads Nordskov , den 14. marts 2013 14:03:06
.
 Stort tillykke Søren

Det bliver vildt spændene for dig. Ikke bare jobbet, men også det med, at få kollegaer.

Ønsker dig alt held og lykke med dit nye job.

Håber stadig at kunne læse om dine erfaringer m.m. Har nyt godt af din "rapport over alle rapportene":-)

Forsat god "forårs dag"
Frank , den 14. marts 2013 14:05:43
.
 Hej Søren
Godt gået tillykke med det.
Husk nu ikke at "brænde alle dine broer", som Lars siger kan du jo anvende bloggen her til andre formål.
Søren Hansen , den 14. marts 2013 14:05:44
.
 Tillykke med det.

Der er også en vis unavngiven Amino-moderator, der tit fremhæver Umbraco og uCommerce. Jeg ville nok også gå den vej, hvis ikke lige jeg var gået fra .NET og mest over til WordPress.
Gita Street , den 14. marts 2013 14:16:00
.
 Sådan, tillykke med det.

Men husk at bestanden af fasaner så vil stige i år, så du må hellere få sat hegn op omkring huset!

Ruben Leonhardt , den 14. marts 2013 14:17:15
.
 Tillykke med udfordringen.
Bjarke Rosenbeck , den 14. marts 2013 14:27:11
.
 Hej Søren

Stort tillykke herfra, samt held og lykke med de nye udfordringer..

//Peter
Peter Hinrichsen , den 14. marts 2013 15:07:19
.
 Tusind tak allesammen!

uCommerce har en rimeligt fri og åben organisation. Så der er egentlig rig plads til at forsætte aktiviteterne her på bloggen.

Altså, bortset fra den naturlige begrænsning på 24 timer i døgnet ;-)

@Mads: uCommerce ligger midt inde i Aarhus. Så jeg overvejer kraftigt at begynde at tage *gys* toget på arbejde. Faktisk har jeg lige bestilt et rejsekort...
Søren Sprogø , den 14. marts 2013 15:12:41
.
 Vil også gerne slutte mig til koret!

Tillykke Søren

Dog rimelig ærgeligt med bloggen, den tror jeg vi er mange, der har nydt godt af...

God vind!
Nikolaj Mogensen , den 14. marts 2013 15:21:05
.
 Hej Søren,

Jeg er jo en af dine nye kollegaer og jeg ser frem til at arbejde sammen med dig!
Vi ses mandag!

/Thomas
Thomas Jørgensen , den 14. marts 2013 15:29:39
.
 Kæmpe stort tillykke Søren! Du bliver jo et enormt vigtigt aktiv for uCommerce, det er der ingen tvivl om.

Glæder mig til at følge med på sidelinien - og håber da stadig man kan læse lidt nyt på bloggen og måske endda rende i dig til WAW osv. :-)

Mange jyske hilsner! :-)
Rune Hansen , den 14. marts 2013 15:50:32
.
 Hej Søren,

Tillykke med jobbet. Det lyder som en virkelig spændende udfordring.
Esben Bock , den 14. marts 2013 16:54:46
.
 Hej Søren,
Tillykke med den nye spændende udfordring - og good luck!
Allan Vincentz , den 14. marts 2013 17:14:57
.
 Hej Søren!


Tillykke med det nye job. Spændende at læse om din bevidste twitterstrategi; den må jeg indrømme, at jeg ikke havde fanget. Og du har på mig ikke fremstået krakilsk el. polemisk.

Jeg håber, du fremadrettet vil blogge lidt om bevægelsen fra selvstændig til "corporate guy".


Alt godt & pøj-pøj,

Kasper
Kasper Bergholt , den 14. marts 2013 17:41:35
.
 Jeg tilslutter mig det store kor, og ønsker dig alt mulig held og lykke fremover ;)
Morten Petersen , den 14. marts 2013 17:43:36
.
 Stort tillykke med det Søren. Det bliver en kompetent herre de får over. Hvad siger din nuværende chef egentlig til dig valg? ;)
Rasmus Himmelstrup , den 14. marts 2013 17:56:23
.
 Strort tillykke Søren. Fedt for dig og for dem.
Potter , den 14. marts 2013 20:07:33
.
 Tillykke med jobbet!
Så er fasanerne vel fredet?
Kenneth , den 14. marts 2013 20:17:56
.
 Hej Søren

Det lyder rigtig spændende. Ingen tvivl om at uCommerce også er en interessant platform. Glæder mig til at følge med på sidelinjen ;-)

Held og lykke med det
Kasper Hundebøl Hamann , den 15. marts 2013 08:10:02
.
 Tillykke med jobbet, Søren. Spændende spændende.
Hold liv i din blog så vidt det er muligt. Det åbner en masse døre. Din arbejdsplads vil helt sikkert gerne ha en subject matter expert og du kan jo stadig passe dit job.
Joakim Ditlev , den 15. marts 2013 08:28:44
.
 Hej Søren,

Jeg vil da ligeledes tilslutte mig og ønske tillykke. I samme ombæring vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for de mange år, vi efterhånden har arbejdet haft sammen. Dine nye kollegaer har en rar, hyggelig og ikke mindst hamrende dygtig kollega på vej ind.
Jeg håber ikke helt du glemmer os her på kontoret og du vil altid være velkommen til at kigge forbi, til et stykke citronmåne :-)
Karsten Gråbæk , den 16. marts 2013 15:35:21
.
 Jeg vil også slutte mig til koret og ønske dig og din nye arbejdsgiver tillykke - samt slå et lille slag for, at bloggen holdes i det mindste delvist i live, så den og du ikke helt mister den status, den fortjent har optjent! :-)

filabel.dk er vel ved at være halvgammel - men tjener stadig til uCommerces ære på mange punkter efter min mening og smag : så noget godt kan uCommerce platformen da helt sikkert bruges til :-)

God fornøjelse med det hele.
MVH Christian Brix
Christian Haugaard Brix , den 19. marts 2013 15:55:20
.
 Tillykke med udfordringen.
Men hade ellers først lige fundet denne super side. Tak for alle dine gode tips, og trist at der ikke kommer så mange af dem i fremtiden.
Mette Hansen , den 5. april 2013 12:17:02
.
 Et forsinket tillykke.

Jeg har ligesom Mette skriver først lige opdaget denne side, og syntes at det er lidt trist at der ikke sker så meget her mere. Der er masser af godt læsestof, og jeg håber at der kommer mere.
Martin Kjærgaard Jensen , den 11. august 2013 09:34:35
.
 Tillykke med det!
Men ja, det kan være svært at finde ud af hvad man lige skal vælge.
gaveideer , den 6. februar 2014 22:17:00
.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies