Aug.
02
2010

Tre gode events for e-købmænd

Targeted Crowd De flestes sommerferie er ved at være ovre (min er ihvert fald), og det er ved at være på tide at kigge lidt fremad.

Jeg vil godt gøre lidt reklame for 3 events / seminarer / workshops her i den sidste halvdel af 2010, som jeg synes er super-relevante for webshop ejere.

Digital Markedsføring 2010, Holstebro

Lad mig starte med nok den største begivenhed, Digital Markedsføring 2010 den 16. november i Holstebro af alle steder. En af de få begivenheder, som kan formå at trække sjællændere til de mørke kroge af Jylland.

Programmet er tæt pakket med spændende oplæg fra endnu mere spændende talere. Irriterende at man bliver nød til at vælge i det, for personligt gad jeg godt høre det hele!

Jeg skal selv holde 2 foredrag:

  1. Troværdighed gennem godt design,
    en gennemgang af hvorfor og hvordan man skal fjerne alle de små designbøfs på ens website.
     
  2. Sådan strukturerer du Adwords kampagner,
    en introduktion til de forskellige Adwords elementer og en model for begyndere til at strukturere sine kampagner efter så man får et godt fundament.
Arrangementet er ikke åbent for tilmelding endnu. Men hold et vågent øje med det ovre hos Ib Potter, for jeg tror billetterne bliver revet væk!

Shopcamp East 2010, Værløse

Sidste år havde jeg fornøjelsen at tale en times tid på en 2-dags workshop for webshop-ejere i det jyske. Om ganske kort tid bliver successen gentaget (dog uden mig :-) i det Københavnske.

Hvis du er webshop-ejer, så kan jeg kun på det kraftigste anbefale dig at tage med! Sidste år var jeg noget så imponeret over, hvor godt det var lykkedes deltagerne at netværke med hinanden, og virkeligt få skabt nogle kontakter man frit kunne udveksle erfaringer med. Noget alle efterspørger, men som kan være enormt svært at finde.

Datoen er lige om lidt, nemlig den 15. og 16. september.
Skynd dig at slå til!

Wordpress kursus, København

Blog-systemet wordpress kunn umiddelbart godt virke som om, at det ikke rigtigt har noget med nethandel at gøre (som jo er temaet for denne blog). Men blogging er en suveræn kilde til at bringe eksisterende kunder tættere på din forretning, udstråle troværdighed, bringe ny trafik og nye ordrer, søgemaskineoptimere og meget, meget mere. Og nok det mest kendte system til blogging hedder Wordpress.

Hvorfor ikke lige blive skudt igang med det på et to-dages kursus med en af danmark's største Wordpress eksperter, Briant Brandt? Så har du alt det grundlæggende i orden til at kaste dig over emnet.

Men skynd dig, det er allerede den 16. og 17. august.

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies