Mar.
25
2009

Hør hvordan en webshop styres intelligent

Ib PotterFor ikke så lang tid siden blev jeg interviewet til et podcast. Den kære Ib Potter har gjort det igen, og denne gang interviewet Morten Vadskær, der driver webshoppen Kondomaten.dk.

Lyt til Podcast med Morten Vadskær

Kondomaten i sin nuværende udgave, blev skabt for ca. 1 år siden, hvor Morten spurgte sig selv: Kan man kode en Webshop på en weekend? Det kunne det, og det er blevet til mange forbedringer siden hen. Et forløb, han hele tiden har fortalt åbent om på sin blog.

Morten har den helt rigtige tilgangsvinkel til, hvordan man driver og styrer en moderne webshop på en intelligent facon. Noget jeg har beundret ham for i lang tid.

Han har sat Google Analytics tracking helt korrekt op, og bruger den til at analysere sig frem til hvor der skal sættes ind med forbedringer.

Samtidigt sørger han for at teste alle de nye initiativer over for den gamle udgave via A/B-tests. For som Morten selv er inde på, er ens egen mavefornemmelse ikke altid den rigtige.

Jeg kan kun kraftigt anbefale at lytte med på podcast'en. Den er et inspirerende eksempel på, hvordan det der med nethandel skal gøres! Og ellers kan jeg varmt anbefale at følge med inde på hans blog, der af og til kaster nogle guldkorn af sig.

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies