Jun.
25
2008

Har du brug for en erfaren eCommerce Manager?

Søren SprogøEn sjælden gang imellem render man ind i et job, hvor man ikke er enig i den grundlæggende filosofi for hvordan forretningen skal drives, og hvordan ens eget job skal udføres.

Og når man har så stor en passion for ens arbejde som jeg har, er dette en situation, der i værste fald kan medføre at man får det skidt både fysisk og psykisk. Uanset hvor gode kollegaer man har, eller hvor meget man holder af ens arbejdsplads.

Den vej har jeg været nede af et par gange før, og jeg er meget påpasselig med ikke at gøre det igen.

Derfor har jeg opsagt mit job som web analytiker per den 1. august!

Hvad fremtiden byder, har jeg endnu ikke fundet ud af. Indtil videre ser det ud som om jeg skal retur til freelance-verdenen. Men hvis det rette langtidsprojekt eller den rette stilling dukker op, er jeg bestemt ikke afvisende over for det.

Så har du brug for en erfaren eCommerce Manager? Eller konkret assistance til at tage din webshop til det næste niveau?

Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig! Jeg er altid klar på en snak, og min God Karma politik garanterer at folk sjældent er utilfreds med min rådgivning. Læs eventuelt mere på min LinkedIn profil om hvem jeg er, hvad jeg kan, og hvad mine praktiske erfaringer er.

Men skynd dig. Nu hvor det er blevet offentliggjort er det ikke sikkert min kalender bliver ved med at være tom længe!

Hvad har dette haft af betydning for bloggen?

På grund af ovenstående har der desværre også været alt for stille her på bloggen i de sidste par måneder. Det beklager jeg, men arbejdsmæssige forhold har begrænset hvad jeg har kunnet skrive om. Og der vil nok fortsat være stille lidt endnu, indtil den nuværende jobsituation har løst sig.

Men jeg kan allerede afsløre at jeg har en hel bunke spændende udkast til artikler liggende. Så hav tålmodighed, og bliv hængende lidt endnu. Jeg garanterer at det er det værd, hvis du har interesse i hvordan man driver god og effektiv nethandel i Danmark :-) 

 Hej Søren,

Vi i attityde.dk er altid klar til en samarbejde og kan, til alle interesserede, varmt anbefale dig. Både som en hårdtarbejdende medarbejder, men også som en god kollega.

Held og lykke,

Karsten Gråbæk
attityde.dk
Karsten Gråbæk , den 26. juni 2008 09:01:23
.
 Hej Søren,

Jeg vil gerne have lavet en meget smart webshop løsning. Hvis det er noget du tror du kan hjælpe med, vil jeg gerne diskutere det bare ikke på din blog - sorry.

Mvh.

Thomas
Thomas , den 6. august 2008 17:14:02
.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies