Services

Kort fortalt ligger min spidskompetence i, at drive trafik ind til dit webshop, og få den til at konvertere!

Og er der en opgave, jeg ikke føler jeg er den perfekte til at løfte, har jeg et kæmpe netværk af eksperter jeg ikke er bange for at henvise til. Netop dette er en del af min God Karma-politik, alt andet er dårlig forretning.

Af konkrete services kan jeg tilbyde:

 • Google Adwords optimering
  Har du brug for hjælp til at komme igang med Google Adwords?
  Eller føler du ikke at du får nok ud af dine kampagner?
   
  Jeg har stor success med en service, hvor jeg løbende foretager justeringer og optimering af Adwords accounts, med det formål at skaffe relevant trafik til lave klikpriser.
   
 • Opsætning af Google Analytics
  At have et godt web statistik program korrekt installeret og opsat, er alfa & omega for alle der driver forretning online.
   
  På trods af at Google Analytics er enormt brugervenligt, kan det godt være komplekst at sætte korrekt op, så man kan begynde at se lidt mere intelligent på sin online forretning.
   
  Jeg har stor erfaring med opsætning af Google Analytics (og andre), så tag endelig fat i mig, hvis du har brug for hjælp med at få det korrekt implementeret.
   
 • Web analyse
  Kunne du godt tænke dig at grave lidt dybere, end bare at sidde og glæde dig over hvor mange besøgende dit site har om måneden?

  Jeg kan tilbyde en service, hvor jeg med jævne mellemrum producere en rapport over besøgsmønstrene på dit site i et let forståeligt sprog, og kommer med forslag til fremtidige aktiviteter.

  Eller undervise dig i, hvordan du selv kommer igang med at måle pulsen på dit website.
   
 • Søgemaskineoptimering
  Har du et website, men synes du at du ligger placeret dårligt i Google?

  Jeg kan assistere med den nødvendige undervisning, der gør at du selv kan bringe dit site højere op i Google. Eller hvis du ikke har tid, gøre alt arbejdet for dig.
   
 • Email markedsføring
  At sende nyhedsbreve ud til tusindvis af adresser kan godt være lidt af en opgave. Især hvis man ønsker at det skal se korrekt ud i alle email klienter, og hvis man ønsker at kunne måle effekten af dem.
   
  Jeg har stor erfaring med udsendelse af nyhedsbreve, og alle de problemstillinger der er forbundet med det. Samt masser af viden om hvordan man laver nyhedsbreve, der rent faktisk formår at sælge, og skabe positiv værdi på din bundlinie.
   
 • Konverteringsoptimering
  At få de besøgende i en webshop til at konvertere til betalende kunder, er noget af det vigtigste for eKøbmænd. Hyr mig til at rive din webshop rundt, og hjælpe med hvor du skal optimere.

  Af alle aktiviteter, er det uden tvivl her du får mest værdi for pengene. Konverteringsoptimering har næsten altid den største effekt på bundlinien i forhold til f.eks. at hælde flere penge i Adwords kampagner.

  Og det er uanset om du nøjes med at hyre mig til at lave en hurtig gennemgang af de nemmeste rettelser du nemt kan foretage. Eller jeg kaster mig over en hurtig usability test, der kan afsløre om normale mennesker overhovedet forstår at bruge dit site.
   
 • Uafhængig vurdering af leverandører
  Står du foran at skulle kaste dig over et større online projekt, og er du i tvivl om de forskellige leverandører du snakker med er seriøse nok?
   
  Jeg har på utroligt mange projekter været hyret helt i starten til at sidde med til alle møder, og give mit uafhængige besyv med, når en potentiel leverandør har fyret sin salgstale af. Undgå at begå en alvorlig fejl allerede fra start af, og få mig til at komme med min ærlige mening, råt og uforsødet. 
   
 • Umbraco udvikling
  Mit klart foretrukne CMS, er et gratis Open Source system kaldet Umbraco. Jeg har arbejdet med systemet i flere år, og har derfor solid erfaring med hurtigt at lave fleksible og fantastiske løsninger baseret på det.
   

I det hele taget er jeg altid frisk på at give mit besyv med, når det kommer til internettet som medie. Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for en lille snak, også uden at taksameteret nødvendigvis begynder at tælle.

Kontakt mig

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies