Referencer

Her er en liste over nogle udvalgte projekter, jeg har arbejdet på igennem mine mange år i Internet-branchen. Samt nogle af mine eksisterende kunder.

Desværre kan jeg ikke remse alle op her, da mit arbejde ofte er forbundet med stærkt konkurrenceprægede situationer, og derfor ofte foregår i dybeste fortrolighed.

Filabel.dk
Igennem flere år har jeg fungeret som sparringspartner for Anitta, stifteren af Filabel.dk. Det har været med rådgivning om alt lige fra at komme med uafhængig leverandørvurderinger, til webdesign, og til online markedsføring, søgemaskineoptimering, Adwords m.m.
Filabel.dk
Miniferierne.dk
Umbraco-baseret website med danske feriepakker målrettet seniorer. Jeg har leveret og udviklet websitet til kunden, og stået for rådgivning omkring stort set alle aspekter af online markedsføring (primært Adwords og SEO).
Miniferierne.dk
Spain-holiday.com
Assisteret Spain-holiday.com med usability test, design feedback, Google Analytics opsætning og Adwords optimering.
Spain-holiday.com
Wupti.com
Hos Wupti.com har jeg været med fra starten. Lige fra udvælgelse og vurdering af de forskellige leverandører og til den tekniske implementation op imod launch.
Wupti.com
Bon'A Parte
Efter endt fastansættelse som teknisk webmaster tilbage i januar 2006, fortsatte jeg med at holde Danmark's dengang førende webshop i luften.
Bon'A Parte
Smallarge.com
Smallarge.com sælger damesko i alle størrelser. Især sko i ekstra små eller ekstra store størrelser, som kan være svære at finde i traditionelle, fysiske butikker. Jeg bistår med strategisk rådgivning, og sørger for at de bruger deres tid, kræfter og penge optimalt.
Smallarge.com
Cofman.com
8 måneders fastansættelse som Web Analytiker, hvor jeg stod for opfølgning og sporing af marketingaktiviteter, og sikring af at disse altid gav positive resultater på bundlinien.
Cofman.com
Attityde
Attityde har været en af mine faste samarbejdspartnere igennem mange år, hvor jeg primært har assisteret dem med Umbraco-udvikling og rådgivning omkring online markedsføring.
Attityde
CompletVVS.dk
Overvågning, rådgivning og løbende optimering af VVS-butikkens Adwords kampagner, samt sparringspartner inden for web analyse.
CompletVVS.dk
Bella Capella
Hos Bella Capella har jeg været med til at holde webshop ejerne i hånden fra den allerførste dag, og rådgivet dem i strategi, søgemaskineoptimering, Adwords kampagne, Google Analytics og meget mere.
Bella Capella
Kalendergaver.dk
I efteråret 2008 blev jeg hyret til at stå for al online markedsføring af netbutikken Kalendergaver.dk. Aktiviteter inkluderer søgemaskineoptimering, link building, affiliate marketing, email marketing, bannerannoncering m.m.
Kalendergaver.dk

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies