Apr.
13
2008

Opskrift på Meatball Sundae fra mesterkokken selv

Engang imellem oplever man noget, som bedst kan betegnes som værende "stort".

Sådan en oplevelse havde jeg her for nylig, og den skal da selvfølgelig deles!

For ca. en uge siden modtog jeg bogen "Meatball Sundae", skrevet af en af de største guruer inden for online markedsføring, Seth Godin. Det helt specielle ved denne bog er, at jeg har vundet den i en konkurrence og forfatteren selv har sat sin autograf i den!

Meatball Sundae, med autograf

Bogen handler om at utroligt mange, store, veletablerede virksomheder på det sidste har tænkt: "Det der sociale internet, eller Web 2.0, lyder som the-next-big-thing. Så det skal vi da også ha'!". For efterfølgende at lancere blogs, YouTube videoer, Facebook profiler og lignende.

Men ifølge Seth Godin er det lige som at lave en "Meatball Sundae". Eller på dansk, putte makeup på en gris. Det kan godt være grisen bliver kønnere, men det er stadig en gris!

Det fundamentale ved Web 2.0 er, at man flytter fokus væk fra en selv som virksomhed, og over på at opfylde kundernes behov bedst muligt. Det lyder i sig selv meget simpelt, men i veletablerede organisationer kræver det et fundamentalt skift i tankegang i hele organisationen. Og det er denne udfordring Seth Godin's mesterværk beskæftiger sig med.

Og hr. Godin er ikke en hvem-som-helst. Han har tidligere skrevet flere bestsellers så som "Purple Cow: Transform your business by being remarkable", "The Big Red Fez: How to make any website better" og "All Marketers Are Liars: The power of telling authentic stories in a low-trust world". Listen over bøger han enten selv har skrevet, eller er medforfatter på, er imponerende lang.

Jeg har endnu ikke selv læst nogen af hans bøger, men kender ham fra artikler, webinars og hans blog. Og han er i sandhed inspirerende at høre/læse, så jeg glæder mig til at komme igang med "Meatball Sundae".

Har du læst nogen af hans bøger, og er det nogen du kan anbefale?
Så læg endelig en kommentar!

 Hvis det var muligt at købe bøger på en mandag, så vil jeg absolut købe denne - men jeg tæller til 10 og venter til i morgen!

Tak for en god anbefaling : - )

/Mette Sandgaard
Mette Sandgaard , den 13. oktober 2009 14:45:49
.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies