Mar.
23
2008

Interviews med webshop ejere

InterviewBrian Brandt, forfatter af eBogen Webshop Hvordan, har tidligere bragt to interviews med et par webshop ejere på sin blog om iværksætteri.

De er både fascinerende og inspirerende læsning, især hvis du selv går og overvejer at starte en webshop op.

Heidi fra MyPets.dk

MyPets.dk handler med udstyr til hunde og katte, lige fra godbider og legetøj til beklædning og hygiejneprodukter. Shoppen har eksisteret i omkring 1 år, og bliver drevet i fritiden af Heidi og hendes kæreste Søren. Den er baseret på en løsning fra ScanNet.

Det er fascinerende at læse om hvordan Heidi er gået fra det-ku-være-sjovt-med-en-shop stadiet, til en som eksperimenterer med både søgemaskineoptimering, blogging og private affiliate marketing, og at hun allerede nu går med tanker om at ansætte et par medhjælpere samt at starte op på fuldtid.

Læs hele interviewet med Heidi fra MyPets.dk 

Helle fra House of Kids

House of Kids er en klassisk webshop, der sælger børnetøj og sko af høj kvalitet. Den blev startet tilbage i 2005, og bliver drevet af Helle samt to assistenter, alle på fuld tid. Rent teknisk er den baseret på DanDomain's shoppingløsning.

Helle er en rigtig ildsjæl med forstand på både design og markedsføring. Og ud fra hvad hun siger kan man klart mærke at hun har været istand til at danne sine egne, gode erfaringer med hvad det vil sige at drive nethandel.

Mest fascinerende er det, at hun ganske ligesom Heidi siger at success med en webshop er ikke noget man kommer sovende til! Man skal ikke forvente at bare fordi man åbner en butik på nettet, så kommer kunderne automatisk strømmende ind af døren. Det kræver hårdt arbejde, især med både søgemaskineoptimering og -markedsføring.

Og så kommer hun med et sjovt lille fact: Vidste du at julesalg ikke kan mærkes inden for børnetøjsbranchen? Åbenbart er legetøj mere populært til jul, og de fleste forældre venter med det store indkøb til januarudsalget.

Læs hele interviewet med Helle fra HouseOfKids.dk 

 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, de sidste 16 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Nyvangen 28 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies