Jun.
19
2016

Bør jeg gå på TV med min shop?

Jeg har inviteret to dygtige online marketingfolk inden for på min blog til et gæsteindlæg. De vil her komme med deres syn på TV annoncering, og hvornår man skal gøre det. Og som sædvanlig vil jeg slutte af med min personlige kommentar til emnet.

Den første er Morten Storgaard, som har arbejdet med online marketing i 8 år, og har bl.a startet netbutikkerne sumopix.com og nordiskspil.dk. I dag arbejder han primært som konsulent for større netbutikker, og driver samtidig livstilssitet GoDownsize.com, hvor han og konen blogger om simple living og indretningstips til at bo småt.

Bør jeg gå på TV med min shop?

TV-reklamer er en af de mest effektive måder at udbrede kendskabet til en ny butik eller service. Men der er naturligvis en stor økonomisk risiko forbundet med at lancere en TV kampagne.

I dette indlæg vil jeg gerne dele nogle af de overvejelser og tiltag jeg har gjort brug af, forud for en test med TV-annoncering.

Indledende tanker omkring brug af massemedier

Inden man giver sig i kast med at overveje radio og tv-reklamer, bør man være meget skarp på hvilken målgruppe man har og ønsker at ramme.

TV og radio er og bliver annoncering med spredehagl, også selvom mediebureauer vil fortælle dig, at du kan lægge dig op af en bestemt programblok eller bliver sponsor på et bestemt program, som rammer netop din målgruppe særlig godt.

Sagt på en anden måde rammer du altid meget bredt med TV, men det er samtidig også den stærkeste måde at udvide kendskabet til din butik, så spørgsmålet er:"Hvornår er min shop stor nok til at gå på TV? og passer mit produkt overhovedet til TV?"

Det er svært at sætte tal på, hvor stor omsætning eller kundegrundlag man skal have, før man kan få succes med TV, men man bør til en start overveje, om det produkt man sælger henvender sig til den almindelige dansker, eller om det kun henvender sig til en meget lille gruppe eller niche.

Det betyder dog ikke, at TV-annoncering ikke kan være relevant for niche webshops, der er masser af fine eksempler på, at det stadig kan være en god ide at gå på TV for specialbutikker.

Henvender du dig fx kun til studerende, camping-entusiaster osv. så kan det stadig være en fin ide at gå på TV.

Bør man ikke fokusere på online marketing for en online shop?

Det er et spørgsmål der ofte kommer op, når man begynder at diskutere brug af TV i en online marketing afdeling.

Jo det bør man, og der skal man også helt bestemt starte. Men på et tidspunkt kan CPC trafikken møde sine begrænsninger, og man kan støde mod loftet, og have svært ved at skabe fortsat udvikling og skaffe nye kunder.

SEO og SEM er som regel pull-baseret markedsføring, hvilket betyder, at man præsenterer produktet for kunder, som allerede efterspørger produktet. TV derimod er push-markedsføring, hvor man forsøger at øge selve efterspørgslen.

Jeg rådgiver altid mine kunder til at fokusere benhårdt på pull-markedsføring inden de starter med push-baserede tiltag.

Test om massemedierne passer

Jeg tester ofte radioreklamer forud for TV-reklamer. Det er langt billigere, og det kan i mange tilfælde tegne et billede af effekten.

Man kan købe en god eksponering hos nogle af lokalradioerne til en billig mønt, og hvis man begrænser kampagnen til en bestemt landsdel, kan man opnå en kraftig eksponering indenfor et afgrænset område. Ideen er her at holde øje med ordretilgangen, og se om der er et løft at spore i netop disse postnumre.

Det er muligt at udskille landsdele i Google Analytics. Nordjylland og Nordsjælland er de bedst definerede områder ifølge min erfaring. Sønderjylland derimod rapporteres sammen med Fyn, og Midtjylland er også et meget stort område, som ikke passer godt til bestemte lokalradioer.

Ved at benchmarke den landsdel man annoncerer i med resten af landet, kan man monitorere om det giver et løft, og bruge det som en indledende test inden man går på TV.

Sådan får du den bedste pris på TV

Hvis du har et TV-spot liggende klar i skuffen, så du hurtigt kan sende materialet til tv-stationen, så kan du i perioder gøre brug af late-sale tilbud. Det er meget forskelligt hvornår der kommer en late-sale mulighed, og man skal være villig til at svare inden for få timer, hvis man vil med på vognen.

Derudover er der nogle kraftige sæsonudsving, som betyder, at nogle perioder generelt er billigere end andre ift. TV-annoncering.

Ifølge min erfaring fra computerbutikken Refurb.dk, er det billigste tidspunkt på året perioden fra marts til udgangen af Juli. Og hvis man ikke har et decideret juleprodukt eller lignende sæsonbetonede varer, er det en god ide at teste i dette tidsrum for maksimal eksponering for pengene.

Hvor meget skal man annoncere?

Tv handler primært om branding, og branding handler som bekendt om at "brænde sit navn fast" i forbrugernes hjerne. Som Søren netop beskriver i dette indlæg om branding.

Derfor er det som regel en rigtig dårlig ide, at købe en stor flot tv-reklame i 14 dage, og så ellers læne sig tilbage og vente på at salget vælter ind. For de fleste kræver TV-reklamering en vedvarende indsats over længere tid, og en god fingerregel er, at man skal ramme brugeren ca. 7 gange, før navnet banker sig fast i deres hjerne, som du også kan læse om i indlægget jeg linker til ovenfor om branding.

Når det er sagt, så har jeg dog også set, at TV-reklamer rent faktisk ender med næsten at "gå i nul" fra første reklame. Hvis du har et stærkt tilbud og timingen er rigtig, så kan det sagtens drive masser af direkte salg.

Få en leverandør eller partner med på samarbejdet

Det næste tip kommer fra Martin Pihl, som er marketingschef for Whiteaway.no.

Forhandler du større brands, som har fokus på kendskabsgrad og synlighed i det danske mediebillede, så er det en god ide at tage et møde med dem omkring en fælles indsats.

Ved at co-brande din shop sammen med en leverandør, kan I dele udgiften og det gøres ganske let ved at lave en aftale om hvilke produkter der vises og promoveres i tv-spottet.

Det er en rigtig god ide, og i øvrigt noget rigtig mange netbutikker gør brug af. Det er en god mulighed for at kunne købe flere TRP'er eller blot at kunne spare noget af udgiften.

TV-kanalerne presses af streaming

Stream indhenter TV og indenfor en overskuelig årrække vil vi måske se TV tabe til streaming. Stream foregår jo som bekendt på computeren, hvor vi kan målrette vores annoncer meget mere præcist, og via cookies og sporing kan skaffe dyb demografisk information om brugeren, i modsætning til TV.

Det betyder mere målrettede reklamer, og vi slipper for reklamer for bleer før vi selv har børn i den alder.

Det betyder også, at reklamerne kan købes i langt mindre (billigere) mængder, som vi fx ser det på Youtube, hvor du helt selv vælger dit budget.

Youtube bruges flittigt til brandingkampagner for fx de store bilmærker.

Man kan også forestille sig, at nogle af fremtidens store streamingtjenester vil tage reklame-modellen til sig, som en måde at bruge deres service uden månedlig betaling. På samme måde som Spotify i nogen grad tager marked fra radiostationerne.

Efterhånden som programmerne rykker fra TV'et til computeren, vil vi formodentlig også se langt flere mindre virksomheder annoncere på skærmen mellem programmerne, og dermed lettere få mulighed for at teste massemedierne af, uden at skulle have den helt store tegnedreng op af lommen.

Sprogø's kommentar

Først når du har fuld gang i de vigtigste online kanaler, bør du overveje TV. Men vær forberedt. Der er ikke noget, der hedder "en lille smule TV". Det handler i bund og grund om, at sætte ild til så mange penge som overhovedet muligt, så hurtigt som muligt. Ellers virker det simpelthen ikke!

Og lad mig forklare hvorfor.

Som Morten nævner, så falder TV i branding kategorien. Her handler det om, at ramme den samme bruger 7-8 gange med dit budskab inden for en kort tidsperiode.

TV er perfekt til, at placere dit brand og dit budskab foran brugeren. Men sørg så for, at bakke det op online! For her kan du gentage budskabet for relativt få (men stadig mange!) penge, og på den måde opnå en tilfredsstillende Reach.

Sørg desuden for, at kende målgruppen for TV-reklamen grundigt. Og brug disse oplysninger til, at begrænse dine kampagner for Display, Facebook, YouTube, whatever. For er din målgruppen "alle danskere mellem 18 og 45", og skal du ramme disse 7-8 gange, så bliver det hurtigt dyrt.

Vi har med held brugte denne tilgang hos Hungry.dk. Rammer vi rigtigt, så ser vi en kraftig stigning i både brand relateret trafik, men også direkte trafik. Nogle gange er der også slet ingenting at måle. Men det skyldes ofte eksterne faktorer, så som vejret eller andre, pludselige begivenheder.

TV er ikke en eksakt, direkte målbar disciplin. Men spiller man på alle de rigtige tangenter, og rammer man den rette målgruppe på det rigtige tidspunkt, så vil man se en uforklarlig stigning på mange af sine andre marketing kanaler.

Kunne du lide denne blog post?
 
Så giv mig mægtigt gerne en +1, så jeg ved at jeg skal skrive mere af denne slags. Eller læg en kommentar herunder, så jeg ved om det jeg skriver er godt / skidt.
152 kommentarer
 Spændende:-) Dog ikke helt relevant for mig endnu, men det er godt at have pointerne i baghovedet!
Jakob Boman , den 4. juli 2016 13:53:32
.
 Spændende læsning og en mulighed, som de færreste mindre webshops overvejer, tænker jeg.

Men specielt idéen med radiospots havde jeg ikke selv tænkt over tidligere, så måske det kunne være en idé at give det et skud, for at se, om det giver ekstra ordrer i shoppen. Priserne er sikkert ret fornuftige sammenholdt med andre massemedier.
Bo Lyhne , den 28. november 2016 00:29:13
.
 Sejt - jeg har længe tænkt på lige præcis det med radiospots og denne post kom frem da jeg søgte på det. Tak for spændende artikel
- Lone
Lone Dybvad , den 5. februar 2017 20:41:53
.
 Great website. Lots of information to Read...Great Man Keep Posting and update. Thanks.
safety vest , den 22. februar 2017 07:05:26
.
 I genuinely appreciated understanding it. Sitting tight for some more incredible articles like this from you in the nearing days
help with programming assignment , den 12. april 2017 08:03:57
.
 We also share some information about our business
C# Homework Help , den 12. april 2017 08:11:53
.
 My friend recommended this blog and he was totally right keep up the fantastic work about homework help
Thesis writing help service , den 12. april 2017 11:13:33
.
 Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have
HR Assignment Help , den 12. april 2017 11:35:18
.
 Hi buddy, your blog' s design is simple and clean and i like it. Your blog posts about Online Dissertation Help are superb. Please keep them coming. Greets!!
Capstone Project Assistance , den 13. april 2017 06:58:54
.
 Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college
Case Studies Analysis , den 13. april 2017 07:57:04
.
 Get the dissertation writing service students look for these days with the prime focus being creating a well researched and lively content on any topic.
help with programming assignment , den 13. april 2017 08:41:52
.
 Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right.
essay writer , den 13. april 2017 08:52:58
.
 This a good way to appreciate the teacher as they put their efforts to train students. UK dissertation Writers appreciates the teachers.
Matlab Programming Project Help , den 13. april 2017 09:08:23
.
 John arnold is an academic writer of the Dissertation-Guidance. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.
online mba dissertation help , den 13. april 2017 09:21:52
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
Help With Medical Assignment , den 13. april 2017 09:39:29
.
 This post has helped me for an article which I am writing. Thank you for giving me another point of view on this topic. Now I can easily complete my article.
Online PHP Programming Help , den 13. april 2017 09:51:48
.
 Awesome work you have done here, I am very happy to read this nice post. You are a great writer and give us much information.
Term Paper Writing , den 13. april 2017 12:12:04
.
 I like your working style. Your blog is so interesting and nice. You have done superb job. Thanks for sharing. 
Operating System Homework Help , den 13. april 2017 12:22:46
.
 You could definitely see your skills within the paintings you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.
cheap jordan , den 27. april 2017 20:25:04
.
 They are not able to finish the writing assignments on time. For some students, writing any writing assignments is able to waste their time
Online Programming Assignment Help , den 17. maj 2017 07:48:47
.
 I must say we should have an online discussion on this.
R Programming Homework Help , den 17. maj 2017 08:10:12
.
 This site and the resources you provide is really nice keep it up.
Solidworks Experts online , den 17. maj 2017 08:24:46
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
SPSS online , den 17. maj 2017 08:36:42
.
 This is great information for students. This article is very helpful i really like this blog thanks. I also have some information relevant for online dissertation help.
Stats Project Help , den 17. maj 2017 08:47:36
.
 Such a nice post, keep up the fantastic work
Social Media Agency Pakistan , den 17. maj 2017 08:59:14
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
Pay Someone To Take My Online Exam , den 17. maj 2017 09:13:53
.
 我真的想发一个小字,感谢你在这个网站上写的梦幻般的点。
家庭作业写作帮助 , den 17. maj 2017 09:27:38
.
 Great Information,it has lot for stuff which is informative.I will share the post with my friends.
Audit Homework Help , den 17. maj 2017 09:45:57
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
Medical Thesis Help , den 17. maj 2017 10:04:28
.
 I really like the item. It is very interesting. And I'm glad I can still see things like this one. If you are interested you can look at this site and get some useful UK contact numbers
look at this site , den 13. juni 2017 16:38:41
.
 Amazing read that is, as me myself on my current cutting cycle and trying to follow proper guidelines and your articles helped me a lot in my cycle.
size genetics , den 5. juli 2017 11:00:00
.
 Many women also consider v tight gel after having children. During natural childbirth the vaginal muscles expand to form the birth canal for your baby.
alysia gauthier , den 19. juli 2017 13:50:51
.
 I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs.
Company formation in Dubai , den 26. juli 2017 07:21:17
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Managerial Accounting Assignment Help , den 26. juli 2017 07:22:04
.
 The leading assignment help UK firm offers state of the art services to its clients with a promise of delivering all the required work well within the deadline.
https://www.spsshelponline.com/ , den 26. juli 2017 09:09:02
.
 John arnold is an academic writer of the Dissertation-Guidance. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.
https://www.medicaltheses.com/ , den 26. juli 2017 11:26:47
.
 I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs.
Psychology Project Help , den 29. juli 2017 08:38:45
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Law Assignment Help Service , den 29. juli 2017 08:39:05
.
 Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college.
Mechanical Engineering writing Help , den 4. august 2017 08:36:56
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
Depreciation Accounting Assignment Help , den 4. august 2017 08:38:05
.
 This a good way to appreciate the teacher as they put their efforts to train students. UK dissertation Writers appreciates the teachers.
https://javaassignments.com/ , den 9. august 2017 12:46:09
.
 They are not able to finish the writing assignments on time. For some students, writing any writing assignments is able to waste their time
https://mominamustehsans.com/ , den 9. august 2017 12:46:39
.
 I loved the way you discuss the topic great work thanks for the share.
assignment help experts , den 12. august 2017 12:38:35
.
 Thanx for sharing such useful post keep it up
help with coursework writing service , den 19. august 2017 12:00:31
.
 They are not able to finish the writing assignments on time. For some students, writing any writing assignments is able to waste their time
online java help , den 19. august 2017 12:01:49
.
 You are the best! Thanks for your great sharing.
here , den 19. august 2017 19:25:20
.
 provides details about V Tight Gel which helps in getting tighter vaginal walls and improves ..Visit: http://howtomakeyourvaginatighter.org/
emma reynolds , den 23. august 2017 14:30:27
.
 Phen24 is essentially a weight loss solution which works for 24-hours a day! It is known to combine the day and night system and complements your diet.For more detail visit:http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 , den 23. august 2017 15:04:08
.
 Phen24 is essentially a weight loss solution which works for 24-hours a day! It is known to combine the day and night system and complements your diet.For more detail visit:http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 reviews , den 24. august 2017 14:39:28
.
 Dissertation Guidance Provides quality Online Dissertation Help for students.
HR Homework Help , den 26. august 2017 11:58:17
.
 John arnold is an academic writer of the Dissertation-Guidance. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.
Marketing Project Help , den 26. august 2017 11:59:57
.
 I really impressed after read this because of some quality work and informative thoughts
arnold schwarzenegger bodybuilding , den 28. august 2017 11:32:33
.
 “Really appreciate you sharing this blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.”
genf20 plus , den 28. august 2017 11:32:50
.
 http://howtomakeyourvaginatighter.org/
v tight gel reviews , den 28. august 2017 13:05:53
.
 http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 , den 28. august 2017 13:06:06
.
 nice
Thesis Helper , den 28. august 2017 14:38:42
.
 I loved the way you discuss the topic great work thanks for the share.
MYOB Homework Help , den 28. august 2017 14:44:58
.
 This is a very well written post, my compliments. I’m glad to find your post. Keep sharing this type of stuff.
Assignment Help Melbourne , den 30. august 2017 08:09:55
.
 A ansiedade é um dos transtornos psicológicos mais preocupantes na atualidade. Pessoas do mundo inteiro lutam diariamente contra o pânico, as preocupações, o medo e pavor. E por mais que tentem fugir desse mal, cada vez mais elas constatam que, as coisas pioram e tornam suas vidas mais estreitas. Pensando nisso, o Dr. Augusto Cury, um dos escritores mais lidos e respeitados do Brasil, está lançando o programa Gerenciando a Ansiedade, que oferece esperança e ajuda para eliminar a ansiedade e melhorar a qualidade de vida.
Gerenciando a Ansiedade , den 31. august 2017 15:08:44
.
 Very nice topic and very well covered! Thanks for this info. Keep up the neat work. I’ll be returning often thanks for sharing …
Auriculoterapia , den 31. august 2017 15:09:38
.
 The Pro Ser Saúde project aims to disseminate information for a happier and healthier life. This blog brings nutrition tips, exercises, courses, lectures, curiosities, among other topics related to health, well being and quality of life.
Dor nas Costas , den 31. august 2017 15:10:35
.
 Great site! Good article. pls keep sharing such good articles.
marketing multinível , den 31. august 2017 15:11:21
.
 Thanks for this info. Keep up the neat work. I’ll be returning often thanks for sharing …
marketing de rede , den 31. august 2017 15:11:41
.
 Blog do Multinível
Marketing Multinível
Marketing de Rede
MMN
O que é Marketing Multinível
Pirâmide Financeira
Esquema Ponzi
mmn , den 31. august 2017 15:12:11
.
 Great site! Good article. pls keep sharing such good articles.
Curso Calistenia , den 31. august 2017 15:13:11
.
 I loved the way you discuss the topic great work thanks for the share.
Curso de Calistenia , den 31. august 2017 15:13:50
.
 I really impressed after read this because of some quality work and informative thoughts
Calistenia Brasil , den 31. august 2017 15:14:17
.
 Thanx for sharing such useful post keep it up
Calistenia curso , den 31. august 2017 15:14:53
.
 Uma alimentação vegetariana no estilo vegano pode ser muito mais saudável do que a alimentação que envolve carnes, leites e ovos. Com o cuidado de consumir todos os nutrientes, que estão presentes tanto nos alimentos de origem animal quanto os de origem vegetal, pode-se ter uma vida extremamente saudável e livre de quaisquer riscos a longo prazo.
Dieta vegana , den 31. august 2017 15:15:30
.
 Great Information,it has lot for stuff which is informative.I will share the post with my friends.
Proteínas veganas , den 31. august 2017 15:16:33
.
 Great website. Lots of information to Read...Great Man Keep Posting and update. Thanks.
Receitas veganas , den 31. august 2017 15:17:19
.
 O Youtube é o maior portal de vídeos da internet. Através do nosso conversor online, você pode converter e baixar vídeos em mp3.
Site para baixar videos , den 31. august 2017 15:18:25
.
 Filmes e Séries Online - Assistir filmes online e séries em nosso site é muito fácil, acesse agora, escolha seu filme ou série preferido e divirta-se.
Site para assistir filmes online , den 31. august 2017 15:18:52
.
 Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college.
academic writing service , den 1. september 2017 07:48:24
.
 Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.
Accounting Assignment Help , den 1. september 2017 07:49:36
.
 http://howtomakeyourvaginatighter.org/
v tight gel reviews , den 1. september 2017 11:11:41
.
 http://www.hghgenf20plus.com/
genf20 plus , den 1. september 2017 11:11:52
.
 http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 , den 1. september 2017 11:12:03
.
 http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 , den 5. september 2017 11:22:31
.
 http://www.hghgenf20plus.com/
genf20 plus , den 5. september 2017 11:23:02
.
 http://howtomakeyourvaginatighter.org/
loose pussy , den 5. september 2017 11:23:26
.
 http://howtomakeyourvaginatighter.org/
loose pussy , den 6. september 2017 09:54:00
.
 very amezing site
loose pussy , den 7. september 2017 09:03:14
.
 Great website and amazing article, thanks for sharing.
Ellen Johnson , den 7. september 2017 15:15:50
.
 provides details about V Tight Gel which helps in getting tighter vaginal walls and improves ..Visit: http://howtomakeyourvaginatighter.org/
v tight gel reviews , den 11. september 2017 08:33:51
.
 Buy GenF20 Plus HGH Pills - The #1 Rated Human Growth Hormone Releaser and Breakthrough Anti-aging Supplement! Max Discount and Discreet.For more Details Visit:http://www.hghgenf20plus.com/
genf20 plus , den 12. september 2017 08:22:36
.
 if you have been trying too many products about vaginal tightening and never got a satisfactory result out of it. I suggest it is finally a right place for you.For more details Visit: http://howtomakeyourvaginatighter.org/
v tight gel , den 12. september 2017 10:59:20
.
 Find out if Genf20 Plus helps with antiaging, weight loss, bodybuilding, ... So you can't buy it at GNC or any other health food store.For More details visit:http://www.hghgenf20plus.com/
genf20 plus , den 16. september 2017 09:57:03
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Psychology Project Help , den 21. september 2017 07:54:08
.
 Really i appreciate the effort you made to share the knowledge. This is really a great stuff for sharing. Keep it up. Thanks for sharing.
C Programming Project Help , den 21. september 2017 07:54:58
.
 NooCube is an extremely impressive nootropic supplement that uses ingredients which have been clinically proven to improve brain function, enhance cognitive performance, and increase efficiency.
gina schwaer , den 21. september 2017 14:22:34
.
 Here are the top 3 vaginal tightening methods that actually work! We've tested dozens of methods and found that the fastest way to tighten your.FOr detail visit:http://howtomakeyourvaginatighter.org/
v tight gel , den 2. oktober 2017 13:37:31
.
 Things are very open and intensely clear explanation of issues. was truly information. Your website is very beneficial.
http://www.domyprogramminghomework.net/ , den 5. oktober 2017 13:45:44
.
 Brestrogen Gives Great Results For Any Woman With Bigger And Curvier Breasts. It Is A Simple And Easy To Use. Read In-Depth Brestrogen Review
http://www.idealmomsecrets.com/increase-breast-size-fast-naturally/
increase-breast-size-fast-naturally , den 5. oktober 2017 13:52:28
.
 Does Phen24 diet pills really work Or it has side effects. Read this detailed Phen24 review to discover all the ingredients.visit:http://www.helpme-loseweight.com/
phen24 , den 5. oktober 2017 14:26:50
.
 My friend recommended this blog and he was totally right keep up the fantastic work!
Electrical Engineering Assignment Help , den 6. oktober 2017 07:47:54
.
 Brestrogen Gives Great Results For Any Woman With Bigger And Curvier Breasts. It Is A Simple And Easy To Use. Read In-Depth Brestrogen Review
brestrogen , den 7. oktober 2017 13:37:24
.
 v tight gel its help you to make your vagina tighter ...for further information and buy v tight gel please visit my site how help your alot and price is not so high..http://howtomakeyourvaginatighter.org/
loose pussy , den 7. oktober 2017 14:53:02
.
 http://www.hghgenf20plus.com/genf20plus-gnc/
genf20plus , den 11. oktober 2017 14:22:41
.
 http://www.idealmomsecrets.com/
Breast cream , den 11. oktober 2017 14:44:19
.
 http://www.idealmomsecrets.com/pueraria-mirifica-natural-breast-enlargement/
natural breast enlargement , den 17. oktober 2017 08:53:37
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Website , den 20. oktober 2017 14:25:37
.
 They are not able to finish the writing assignments on time. For some students, writing any writing assignments is able to waste their time
Marketing Thesis Writing Help , den 21. oktober 2017 08:51:15
.
 The leading assignment help UK firm offers state of the art services to its clients with a promise of delivering all the required work well within the deadline.
Basketball Hoops For Kids Reviews , den 10. november 2017 06:59:02
.
 Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right.
Learn More , den 10. november 2017 11:03:51
.
 by visiting this site I found cool stuff here keep it up.
http://csharpaid.com/ , den 13. november 2017 13:42:59
.
 Amazing article thanks or sharing..
http://www.electronicsassignments.com/ , den 13. november 2017 13:43:31
.
 Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right.
Visit Us , den 14. november 2017 09:06:06
.
 You CAN increase your overall penis length and girth. Using an penis extenders can also improve sexual performance and stamina through the process of cell division which can improve blood flow to the penis. Our Peyronies Editions are highly recommended penis straightener devices.
sizegenetics , den 17. november 2017 10:24:34
.
 TV marketing is a great way to promote your business, I also think about doing this in the near future. It's a little expensive, but it's probably worth it.
refrigerator repair pensacola , den 22. november 2017 18:24:09
.
 Buy GenF20 Plus HGH Pills - The #1 Rated Human Growth Hormone Releaser and Breakthrough Anti-aging Supplement! Max Discount..hhttp://www.hghgenf20plus.com/where-to-buy-genf20-plus/
genf20plus , den 27. november 2017 13:57:12
.
 I personally like your post, you have shared good article. It will help me in great deal.
ASP.net Homework Help , den 29. november 2017 13:18:57
.
 This is a complete list of the top HGH supplements on the market. We review them in detail, so you can expect to learn everything regarding them.
best hgh supplements , den 5. december 2017 14:16:19
.
  After reading this information I want to say that you have created very interesting information. Keep updating me.
best san jose water damage restoration , den 7. december 2017 06:18:54
.
 I personally like your post, you have shared good article. It will help me in great deal.
White Paper Writing , den 7. december 2017 07:24:55
.
 nice webstie
Music , den 9. december 2017 18:57:31
.
 Thanks for Nice and Informative Post. This article is really contains lot more information about This Topic.

Custom Dissertation Writing Service , den 9. december 2017 18:59:01
.
  Great content! I am impressed to see the information here. I am bookmarking your page for more updates.
electrician fort lauderdale fl , den 11. december 2017 05:13:40
.
 Extraordinary substance! I am inspired to see the data here. I am bookmarking your page for more updates. We've needed to include a meatball pizza all year. In the wake of testing a great deal.
Pay to Do my Assignment for me , den 11. december 2017 12:32:55
.
 Jekylls desperation as Hyde gains control of his souland gives voice to our own fears of the violence and evil within us.
Life Experience Degrees , den 11. december 2017 15:22:39
.
 Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college.
Life Experience Degree , den 11. december 2017 15:23:12
.
 This type of message always inspiring and I prefer to read quality content, so happy to find good place to many here in the post, the writing is just great, thanks for the post.
genf20plus , den 12. december 2017 08:35:41
.
 Thanks for such a great post and the review, I am totally impressed! Keep stuff like this coming.
Website Design Services , den 12. december 2017 19:31:02
.
 A debt of gratitude is in order for sharing stunning data !!!!!!
If you don't mind keep up sharing.
International Business Services , den 13. december 2017 11:18:04
.
 I got some ideas after reading your post...Actually i need some information for a project of mine and this post can help me with that. All thanks to you..Thanks for sharing
dissertation writing service , den 19. december 2017 16:50:21
.
 John arnold is an academic writer of the Dissertation-Guidance. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.
Do My C Programming Project , den 20. december 2017 12:40:45
.
 Outstanding and informational website you have shared to us. I would like to say thanks for such informative site Keep doing best in future.
cutler bay plumber services , den 29. december 2017 18:41:00
.
 Such a nice post, keep up the fantastic work
Homework Help Australia , den 30. december 2017 06:58:43
.
 Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right.
Nordictrack Treadmills Reviews 2017 , den 1. januar 2018 13:54:53
.
 I got some ideas after reading your post...Actually i need some information for a project of mine and this post can help me with that.
seo , den 3. januar 2018 19:31:23
.
 This is great information for students. This article is very helpful i really like this blog thanks. I also have some information relevant for online dissertation help.
Electrical Engineering Assignment Help , den 5. januar 2018 10:53:44
.
 Hi buddy, your blog' s design is simple and clean and i like it. Your blog posts about Online Dissertation Help are superb. Please keep them coming. Greets!!
assignment help , den 5. januar 2018 11:52:40
.
 Those who come to read your article will find lots of helpful and informative tips
Statistics Homework Help , den 5. januar 2018 12:43:28
.
  What a nice post is it. After reading this great post I want to say that you have done very good job. Keep updating me.
Elliottwave Forecast , den 11. januar 2018 05:48:23
.
 I personally like your post; you have shared good insights and experiences. Keep it up.
Java Assignments , den 11. januar 2018 06:52:34
.
 This is great information for students. This article is very helpful i really like this blog thanks. I also have some information relevant for online dissertation help.
Database Management Homework Help , den 12. januar 2018 08:43:53
.
 This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for students.
Matlab Programming Homework Help , den 13. januar 2018 06:29:53
.
 我讀了這篇文章。 我覺得你付出了很多的努力去創造這篇文章。 我感謝你的工作。

论文写作服务 , den 20. januar 2018 07:30:25
.
 Get the latest of all and having a lot of improved features .Generate money now .
paypal money generator online , den 26. januar 2018 08:41:11
.
 Science Channel’s Are Giving A Complete Knowledge To Its Viewers About Every Thing Students Write Done Dissertation On This Subjects And Show Its Importance.
SPSS online , den 27. januar 2018 09:38:41
.
 Thanks for sharing amazing information !!!!!!
Please keep up sharing.
Mergers and Acquisitions consultant , den 30. januar 2018 13:58:15
.
 I Personally Like Your Post; You Have Shared Good Insights And Experiences. Keep It Up.
Coursework Assignment Help Service , den 1. februar 2018 11:36:55
.
 I Personally Like Your Post; You Have Shared Good Insights And Experiences. Keep It Up.
Coursework Assignment Help Service , den 1. februar 2018 11:36:56
.
 Great Information,it has lot for stuff which is informative.I will share the post with my friends.
HBR Case Study Solution , den 3. februar 2018 12:33:34
.
 Global Tech Squad Inc. is an independent provider of tech support of third party products, IT, software development and other services related to latest technologies Any use of third party trademarks, brand names, product and services is only for reference. We are not affiliated with any Brands. Global Tech Squad Inc. has no affiliation with any of these third-party companies unless such relationship is expressed specifically.1-800-463-5163


Support , den 5. februar 2018 09:29:17
.
 Hello
Thank you for posting, If you face any problem related to Linksys Router Support. We are providing customer technical support for Linksys Router Support like install,uninstall and activation issues, Call on 1-800-463-5163 and get instant help.
Visit Link : https://www.globaltechsquadinc.com/linksys-router-support.html
Stella Parker , den 5. februar 2018 09:56:29
.
 Thank you for this post.If you are facing any kind of problem related to antivirus,Router,Printer,Browser,NetFlix,Roku,System Mechanic,PC-Optimisation and QuickBooks Support call at GlobalTech Squad where our expert provide voice guidance to the customers.Feel free to call us our Toll Free Numbers :USA/Canada : 1-800-294-5907: 1-844-573-0859 UK : 0-808-189-0272 Australia : 1-300-326-128 Visit Link:https://www.globaltechsquad.com/
Ava Smith , den 5. februar 2018 14:12:42
.
 I appreciate this work amazing post for us I like it.
Dumbbellsaudit.com , den 7. februar 2018 12:49:45
.
 Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have
Case Study Help , den 7. februar 2018 12:50:18
.
 I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs.
Medical Dissertation Help , den 14. februar 2018 10:48:55
.
 only professional writers can make this kind of material, cheers
assignment help online , den 19. februar 2018 05:45:10
.
 by visiting this site I found cool stuff here keep it up.
dissertation help uk , den 19. februar 2018 10:41:06
.
Læg en kommentar
.
Navn
E-mail
Website
To plus syv?
Kommentar
Bemærk: Dit website link i kommentarer har NOFOLLOW. Det betyder det ikke har nogen SEO-mæssig værdi, så du kan lige så godt angive dit rigtige navn og et relevant link. Kommentarer, der bryder med dette, vil blive slettet øjeblikkeligt.
 
Det du indtaster som navn, e-mail og website vil desuden blive gemt i en cookie i din browser, så det er nemmere for dig næste gang du vil skrive en kommentar. Det er desværre ikke muligt at frabede sig dette.
 
Om mig
Jeg er en pragmatisk midtjyde med mere end 20 års erfaring i IT-branchen, de sidste 10 med alt inden for eCommerce.
Se hvad jeg kan gøre for dig
Eller se min referenceliste
 
Om gæstebloggeren
Morten Storgaard
Morten har arbejdet med online marketing i 8 år, og har bl.a startet flere webshops selv. I dag arbejder han primært som konsulent for større netbutikker, og driver samtidig livstilssitet GoDownsize.com, hvor han og konen blogger om simple living og indretningstips til at bo småt.
 
Nyhedsbrev
Få besked per mail, når der er nye posts her på bloggen
 
Tilmeld nyhedsbrev
 
Samtidigt får du en mail med de bedste indlæg, så du ikke behøver at vente på guldkorn.
 
Få det som RSS feed     RSS feed
Få også kommentarer, sitemap
Kategorier
 
Søg
Jeg anbefaler
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
Rapporten over alle rapporter anno 2012, vinder af SEMaward 2012
 
GA tricks: Skaffer mine kampagner nye eller gamle kunder? vinder af SEMaward 2011
 
Google Analytics rapporten over alle rapporter, vinder af SEMaward 2010
Afdeling 18 Søren Sprogø E-commerce Guru work Grønnegade 3, st. tv. 8600 Silkeborg Danmark work 26727404 56.165787 9.537120 Søren Sprogø Cookies